Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere'den sevenlerini üzen haber!

Ezel dizisinde hayat verdiği Eyşan karakteri ile oyunculuk karakterinde basamakları üçer üçer tırmanan Cansu Dere son olarak Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran başarılı dizisi Sadakatsiz'le ekran karşısında gelmişti.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisi ile ekran karşısında gelen başarılı oyuncu Cansu Dere'den sevenlerini üzen haber geldi. Sadakatsiz dizisinde rol alan ve dizinin final yapmasının ardından uzun süredir ortalıkta görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere'den kötü haber geldi. 

Ezel dizisinde hayat verdiği Eyşan karakteri ile oyunculuk karakterinde basamakları üçer üçer tırmanan Cansu Dere son olarak Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran başarılı dizisi Sadakatsiz'le ekran karşısında gelmişti. Milyonları ekranlara kilitlemeyi başaran dizi Sadakatsiz'in final yapmasının ardından sessizliğe gömülen Cansu Dere'nin evinde kaza geçirdiği öğrenildi. 

CANSU DERE SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRDİ!

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Asya karakteri ile milyonları kendisine hayran bırakan başarılı ve güzel oyuncu Cansu Dere dizinin final yapmasının ardından tatile çıkmış ve son olarak da lansmanda gözükmüştü. Uzun süredir kimsenin görmediği Cansu Dere'nin evinde geçirdiği kaza sonucunda topuğunu çatlattığı öğrenildi. 

İspanya'ya ödül almaya giderken geçtiğimiz ay uçakta rahatsızlanan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı ortaya çıkan başarılı oyuncu Cansu Dere'nin yaşanan deprem olaylarında da herhangi bir paylaşımda bulunmaması takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. Evinde geçirmiş olduğu kazada topuğunu çatlatan Cansu Dere'nin bir süredir evinde istirahat ettiği öğrenildi. 

TOPUĞUNU ÇATLATTI!

İyileşene dek evinden çıkmayan Cansu Dere ayrıca sosyal medya ile ilgili de "Kimseyi endişelendirmek istemezdim. Zaten sosyal medyayı çok fazla kullanan biri değilim. Ayrıca Instagram'ı da neşeli anlarımı paylaştığım bir albüm gibi kullanmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Gündem Haberleri