Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İnfazının Arkasında Emlak Satışı Çıktı! 65 Bin Liralık Alacak Sonu Oldu

Ölümüyle herkesi şoke eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun infazının arkasında emlak satışı çıktı. Saldırganlar ve Mahmutyazıcıoğlu arasındaki 65 bin liralık alacak verecek davası canına mâl oldu.

Türkiye gündemi bir gece önce sahibi olduğu balıkçı restoranında acımasızca katledilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberiyle çalkalanıyor. Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile evliliği nedeniyle magazin gündeminde de sık sık yer buluyordu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi sahibi olduğu balıkçıda yemek yedikten sonra konuşmak için yanına gelen iki kişiyle tartışma yaşadı. Bu kişiler ile daha önce emlak satışı nedeniyle tartışan ve aralarında 65 bin liralık alacak verecek sorunu yaşanan iki kişi olduğu ortaya çıktı.

EMLAK ANLAŞMAZLIĞI ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Bir örgüt liderinin yeğeni olarak kendini tanıtan K.Y, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı olduğu S.M ile görüşmeye gitti. Emlak satışı konusunda 65 bin liraya anlaştı. Mahmutyazıcıoğlu müvekkiline, ''Seni ararlarsa parayı Şafak'a verdim, ondan alın'' dedi. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda Mahmutyazıcıoğlu'nun hemen yan masasnda bekleyen iki genç bu anlaşmazlığı konuşmak için gelmişti.

Mahmutyazıcıoğlu, birlikte yemek yediği arkadaşlarının yanından kalkarak saldırganların yanına oturdu. Bundan sadece birkaç dakika sonra sesler yükseldi ve tartışma başladı. Saldırganlardan biri cebinden çıkardığı silahı ile Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü M.B'yi ayağından vurdu. Daha sonra namluyu Mahmutyazıcıoğlu'na yönelten saldırgan 7 el ateş etti ve ardından yerlerde sürükleyerek darp etti. Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede kasığına isabet eden kurşunun atar damarına gelmesi nedeniyle kan kaybından hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken iki saldırgan yakalandı. Polis şimdi saldırının arkasındaki kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Haberleri