Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kurası Çekildi Mi, Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır? Kura Sonuç Sorgulama Ekranı!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 10 bin personel için kura çekimi gerçekleştiriliyor. Ataması yapılan kişiler yakın süreçte görevine başlayacak. Sağlık Bakanlığı kura sonuç ekranı.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek işçiler için heyecanlı bekleyişte sona yaklaşılıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kapsamında, bakanlıkta görev almak üzere İŞKUR üzerinden başvuru yapanlara iş imkanı tanınıyor. Daha önce başvuru süreci tamamlanan 10 bin işçi alımı için başvurusu onaylananlar arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tutulmaksızın noter kurası ile belirlenecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN İŞÇİ KURASI ÇEKİLDİ Mİ, NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek olan 10 bin işçi alımı için 6 Nisan 2022 (bugün) Ankara'da kura çekimi gerçekleştiriliyor. Temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak Sağlık Bakanlığı'na personel alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi kura çekimi 6 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 09.00 ila 18.00 saatleri arasında gerçekleştiriyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN İŞÇİ KURA SONUÇLARI 2022!

06-07 Nisan tarihleri arsında Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan kura çekiminin sonuçları aynı gün saat 22.00'den sonra İSCİSONUC SAGLİK GOC TR adresi üzerinden ilan edilecek. Kura çekilişi, illerin trafik koduna göre sıralı bir şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak.

Atama için belirlenen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış ya da yalan beyanda bulunup tercihine yerleşenlerin atama işlemleri iptal edilecek. Yerleştirildiği kadro için talep edilen belgeleri belirli süre dahilinde getirmeyenler ise göreve başlatılmayacak.

Emlak365.com

Atama sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler, kura günü saat 22.00'den sonra yukarıda belirtilen internet adresine giriş yaparak sonuçları öğrenebilecekler.

Gündem Haberleri