Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Yerleştirme Sonuçları Nasıl Öğrenilir? 10 Bin Personel Alımı Sonuç Sorgulama Ekranı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 10 bin sağlık personeli için yerleştirme sonuçları açıklandı. 10 Bin personel alımı sonuç sorgulama ekranı haberimizde.

Sağlık Bakanlığı tarafından bakanlık bünyesine 20 bin personel alınacağı daha önce ilan edilmiş, bu personellerden 10 bini sağlık personeli 10 bini ise işçi kadrosundan istihdam edilecektir. Başvuru süreci tamamlanan personel alımı sonrası gözler yerleştirme sonuçlarına çevrilmişti.

Yapılan son dakika açıklamasıyla ÖSYM tarafından Sağlık Bakanlığı'na 10 bin personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Yerleştirme sonuçlarını merak eden başvuru sahipleri sonuçları araştırıyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN PERSONEL YERLEŞTİRME SONUÇ SORGULAMA!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 10 bin sağlık personeli için tercih dönemi sona erdikten sonra yerleştirme sonuçları heyecanla bekleniyordu. ÖSYM tarafından sabah saatlerinde yapılan duyuru ile yerleştirme sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

10 bin personel alımı yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir merak edenler için, sonuçlar SONUC OSYM GOV TR sitesi üzerinden yayınlandı.

Siteye giriş yaptığınızda ilk sırada yer alan '' KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları '' sekmesine tıklayarak, TC kimlik numarası ve aday şifresi ile yerleştirme sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz.

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yaparak, 15-22 Mart tarileri arasında tercihleri alınan KPSS 2022/5 Sağlık Bakanlığının 10 bin sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

Gündem Haberleri