Sahil Güvenlik Komutanlığı Atama Kararları! Amiral Terfileri ve Emekliye Ayrılan İsimler

31 Ağustos 2021 tarihli atama kararnamesi Resmi Gazete ile yayımlandı. Sahil Güvenlik tayin yerleri ve atama kararları haberimizde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak 31 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan atama kararnamesi ile beklenen Sahil Güvenlik Komutanlığı atama kararları ilan edildi. Alınan kararlar kapsamında emekliye ayrılan isimler ile amiral atamaları belirlenmiş oldu.

31 Ağustos Salı günü yayımlanan Resmi Gazete ile ilan edilen kararlar kapsamında bir üst rütbeye terfi ettirilen amiral ve albaylar ile yeni görev yerleri de belli olurken bir albay ise emekliye sevk edildi.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI EMEKLİYE AYRILAN ALBAYLAR İLE AMİRAL TERFİLERİ 2021!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atılan imza kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığına mensup SG Albay Altay Çoğal, 2692 sayılı Güvenlik Komutanlığının 7 inci maddesi gereğince 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere emekliye sevk edildi.

Ekli listede yer alan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na mensup amiral ve albaylar, 30 Ağustos 2021 tarihinden geçerli olmak üzere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 10 ve 1 l'inci maddeleri gereğince bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir.

Listede yer alan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na mensup amiraller, hizalarında belirtilen görevlere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 11 'inci maddesi gereğince atanmıştır.

Sahil Güvenlik Komutanı olan Tümamiral Ahmet Kendir Sahil Güvenlik Komutanı (intibak) görevine,

Sahil Güvenlik Ege Dz. Blg. Komutanı olan Tümamiral Serkan Tezel Sahil Güvenlik Komutanı (intibak) görevine,

Sahil Güvenlik Mar. ve Boğ. Blg. Komutanı olan Tümamiral Tayfun Paşaoğlu Sahil Güvenlik Komutanı (intibak) görevine atandı.

Gündem Haberleri