Sahnesine genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi davet eden usta sanatçı Selda Bağcan'a, meslektaşı Gökhan Türkmen'den ağır eleştiri: Biz anlayamayız!

Yıllarını müzik sektörüne vermiş olan usta sanatçı Selda Bağcan, geçtiğimiz gün verdiği Harbiye konserinde sahneye genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi davet etti. Bağcan’ın bu hareketi, meslektaşı Gökhan Türkmen tarafından imalı bir şekilde eleştirildi. İşte ayrıntılar…

Yıllardır müzik piyasasında ki varlığını korumayı başaran ve popülerliğini giderek arttırarak sesini yurtdışına kadar duyuran usta sanatçı Selda Bağcan, geçen senelere rağmen sahnede kalmaya ve kendisinden beklenen üstün sahne performansını sergilemeye devam ediyor.

Yalnızca ülkemizde var olan dinleyiciler tarafından değil, farklı ve güçlü sesi ile diğer yurtdışı ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selda Bağcan, hali hazırda ünlü olan isimlerde tarafından da oldukça seviliyor. Selda Bağcan’a olan hayranlığını hemen hemen her röportajında dile getiren genç şarkıcılardan birisi ise Aleyna Tilki olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz sene dünyaca ünlü müzik şirketi Warner Group Music ile anlaşma imzalayarak yurtdışına açılma hayallerini nispeten gerçekleştiren Aleyna Tilki, yakın zaman önce de dünyaca ünlü bir müzik dergisine röportaj veren ilk Türk kadın şarkıcı olmayı başardı. Bu atılımı ile müzik kariyerinde sağlam adımlar attığını bir kez daha gösteren Tilki, dergi röportajında dahi hayranı olduğu Selda Bağcan’ın ismini geçirmeden edemedi.

Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de bir konser veren Selda Bağcan, kendisini en ön sıradan dinleyen genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi fark ederek onu sahneye davet etti. Brilikte şarkı söyleyen ikili dinleyicilerden büyük alkış alırken, şarkıcı Gökhan Türkmen bu durumu eleştiren tarafta yer almayı tercih ederek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER!

Her platformda en çok dinlediği şarkıcının Selda Bağcan olduğunu ve ona ayrı bir hayranlık duyduğunu ifade eden Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Bağcan’ın Harbiye konserine gitti. Konseri en önden izleyen Aleyna Tilki, bir süre sonra Selda Bağcan tarafından sahneye davet edildi. İkilinin düeti olay oldu.

“DİZLERİM TİTRİYOR!

Selda Bağcan ile şarkı söyledikten sonra heyecanını “dizlerim titriyor” sözleri ile ifade eden Tilki, mutluluğunu dinleyiciler ile paylaştı.

GÖKHAN TÜRKMEN ELEŞTİRDİ!

Selda Bağcan’ın Aleyna Tilki’yi sahneye davet etmesini eleştiren Gökhan Türkmen, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: “Ülkede müziğini ve kendisini tanıtabilmek için uğraşan o kadar genç varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni elbette vardır. Biz anlayamayız!”

Gündem Haberleri