Sakarya, Düzce Ve Eskişehir'de Duyulan Şiddetli Patlama Sesi Panikletti!

Eskişehir, Düzce ve Sakarya'da patlama sesi duyulmasının ardından vatandaşlar bu sesin neden kaynaklandığını merak etmeye başladılar.

Eskişehir, Düzce ve Sakarya'da patlama sesi duyulmasının ardından vatandaşlar bu sesin neden kaynaklandığını merak etmeye başladılar. Şiddetli patlamanın ardından bu şehirlerde Jandarma ve AFAD ekipleri harekete geçtiler.

Sakarya, Düzce ve Eskişehir'de bugün vatandaşlar tarafından şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Bu patlama sesinin üzerine vatandaşlar sesin neden kynaklandığını merak etmeye başladılar.



ŞİDDETLİ PATLAMA SESİ PANİĞE NEDEN OLDU!



Edinilen bilgilere göre Sakarya'nın Hendek ilçesinde saat 16:30 sıralarında çok şiddetli bir patlama sesi duyuldu. İlçenin tamamında duyulan bu patlama sesi üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilgili birimler araştırma yapmak için bölgeye sevk edildiler.



ÜÇ ŞEHİRDE DUYULDU!



Sakarya'da duyulan patlamanın hem Düzce'de hem de Eskişehir'de de duyulması üzerine bu şehirlerde de araştırma yapılmaya başlandı. Çok şiddetli patlamanın büyük bir felaketten kaynaklanabileceğinden endişe eden vatandaşları rahatlatan açıklamayı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaptı.



YÜKSEK SESİN SEBEBİ ANLAŞILDI!



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre patlama sesi olarak ihbar edilen sesin bir uçağın ses duvarını aşmasından kaynaklandığı belirtildi. Açıklamada, “Şehrimizin çok sayıda noktasında duyulan yüksek ses bir uçağın ses duvarını aşmasından kaynaklanmıştır. Belediyemize ve itfaiyemize herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiştir.” ifadelerine yer verildi.



Yapılan bu açıklamanın üzerine üç ilde de gerçekleştirilen arama faaliyetlerine son verildi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri