Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Fox TV dizileri arasında yer alan Savaşçı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Peki, savaşçı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu ne?

Fox TV dizileri arasında yer alan Savaşçı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Peki, savaşçı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu ne?

Savaşçı dizisi her Pazar akşamı saat 20.00 de Fox TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor. Dizinin yapımcısı Hayri Aslan.



Savaşçı Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Savaşçı dizisinin çekildiği yer itibariyle dağlık arazilere ve askeri birlik alanlarına veya setlerine ihtiyaç duyulduğu için Konya ve Eskişehir etrafında çekiliyor. Bunun dışında bazı sahneler de Ankara civarında kurulan sette çekiliyor.



Savaşçı Dizisinin Konusu Nedir?



Savaşçı dizisinin konusu bordu bereli askerlerden oluşan kılıç timinin yaşadığı olayları anlatıyor. Kılıç timinin komutanı Albay Halil İbrahim Kopuz görev yaptığı bir dönem karısını bir terör saldırısında kaybetmiş ve onun acısını adeta içine gömüp mesleğine sarılmış bir askerdir. Hayatını adeta terörle mücadeleye adamış bu kahraman bordo bereli asker terörle mücadele için çok önemli görevlere ifa edecek kılıç timini kurar.



Timin diğer önemli askerlerinden birisi de Yüzbaşı Kağan Bozok’tur. Yüzbaşı Kağan Bozok son derece parlak kariyere sahip ancak aynı zamanda bir o kadar da aykırı bir subaydır. Yüzbaşı Kağan Bozok kendisine örnek olarak her zaman komutanı Albay Halil İbrahim Kopuz’u alır ve ileride onun gibi bir komutan olmak ister. Üsteğmen Serdar Türkmen ise biraz psikolojik sorunları olan ve bu sorunları zaman zaman gün yüzüne çıkan deli dolu bir askerdir. Onun en büyük destekçisi ve en yakın arkadaşı ise Kağan Bozok’tur.



Savaşçı Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Savaşçı dizisinin oyuncuları arasında Albay Halil İbrahim Kopuz rolünde Murat Serezli, Yüzbaşı Kağan Bozok rolünde Berk Oktay, Üsteğmen Serdar Türkmen rolünde Fırat Albayram yer alıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri