Sedat Peker Yeni Bombayı Patlattı: Veyis Ateş'in Ardından Cem Küçük İddiası!

Yayımladığı videolar ile Türkiye'de gündemi belirlemeye devam eden Sedat Peker son videosu ile bu sefer Cem Küçük hakkında şok iddialar ortaya attı. Paramount Otel hakkında yeni açıklamalarda bulunurken Peker, Cem Küçük hakkında yeni iddialarda bulundu. Cem Küçük kimdir, nereli, ne yazdı, ne söyledi?

Sedat Peker son videosu ile yine bir gazeteciyi hedef aldı. Daha önce Veysi Ateş hakkında ortaya atmış olduğu iddialar ile gündemi sarsan Sedat Peker daha öncede hakkında açıklamalarda bulunduğu Cem Küçük hakkında yeni açıklamalar geldi. Paylaşımlarına devam eden Sedat Peker twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamaları ile yine sosyal medyayı salladı.

SEDAT PEKER TWİTTER ÜZERİNDEN BOMBALADI, CEM KÜÇÜK HAKKINDA YENİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI!

Yayımladığı videolar ile gündemi sallamaya devam eden Sedat Peker "Çakma MİT’çi, süslü sülüye uyguladığım taktiği sana uygulayacam. Parça parça koparıp psikolojini bozacam. Önce seni delirtecem, sonra tedavi edecem. Çakma MİT’çi cem küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün.

Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar."Çakma MİT’çi, süslü sülüye uyguladığım taktiği sana uygulayacam. Parça parça koparıp psikolojini bozacam. Önce seni delirtecem, sonra tedavi edecem.

Çakma MİT’çi cem küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar" sözleri ile sosyal medyayı salladı.

Hatırlanacağı üzere iki isim daha önce de karşı karşıya gelmiş Cem Küçük, Peker hakkında "senin gibilerle uğraşmak benim boynumun borcu" yazarak meydan okumuş sonrasında ise bu paylaşımını kaldırmıştı.

CEM KÜÇÜK KİMDİR, NERELİ?

1978 Zonguldak doğumlu olan Cem Küçük İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu olup gazeteci ve yazardır.

Gündem Haberleri