Sedat Peker Yeni Videoda Bahsedeceği Kişileri Açıkladı! Osman Kavala Ve Mehmet Cengiz Kimdir?

Suç örgütü lideri Sedat Peker yeni bir video yayınlayarak bir sonraki videoda bahsedeceği kişileri duyurdu. İki büyük skandalı anlatacağını ilan eden Sedat Peker'in bu açıklaması büyük yankı uyandırırken yeni video da merakla beklenmeye başlandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker yurt dışında çekip yayınladığı videolar ile Türkiye'de büyük ses getirmeye devam ediyor. Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker son olarak 6 Haziran 2021 Pazar günü bir video yayınlamış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu. Bundan sonraki videoda Sedat Peker'in hangi iddialarda bulunacağı ise merak konusu olmuştu. Bu merak Sedat Peker'in bugün yaptığı açıklama ile ortadan kaldırıldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sedat Peker, “40 yaşından küçük genç kardeşlerim, yoğun isteğiniz üzerine Perşembe günü bir video daha yayınlayacağım. Bundan 20 yıl önce yaşanan ama çeşitli nedenlerden dolayı basına yansıtılmayan iki büyük skandalı ve bazı olayları anlatacağım. Duyduklarınıza yine çok şaşıracaksınız.” dedi.

YENİ VİDEODA KİMLERDEN BAHSEDECEK?

Sedat Peker açıklamasının devamında ise, “Anlatacağım iki büyük skandalın içerisinde ben, Osman Kavala, Mehmet Cengiz, Hayyam Garipoğlu, Mesut Yılmaz, Turgut Yılmaz, Mehmet Kutman, Kamuran Çörtük, İbrahim Genç ve daha çok sayıda isim bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker yaptığı duyurusunun gerekçesini de, “gazetecilere, televizyonculara, siyasi iradenin emrine girmiş polislere, savcılara, hakimlere neden inanmamanız gerektiğini bi rdefa daha örnekleri ile anlatacağım. Vallahi çok eğleneceğiz.” şeklinde açıkladı.

Öte yandan Sedat Peker yeni videosunda Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında da açıklamalarda bulunacağını söyledi.

MEHMET CENGİZ KİMDİR?

Mehmet Cengiz 1961 yılında Rize'nin Kalkandere ilçesinde doğmuştur. 1980 yılında kardeşi Ekrem Cengiz ile Cengiz İnşaat'ı kurmuştur. Bu şirket bünyesinde köprü, otoyol, tünel, enerji, liman, baraj, metro, demiryolu, havalimanı inşaatları yapmaktadır. Son yıllarda şirketi ile devlet projelerinde kendisini göstermektedir.

OSMAN KAVALA KİMDİR?

Osman Kavala 1957 yılında Paris'te doğmuştur. Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde işletme, Manchester Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi almıştır. ABD'de doktora eğitimi yaptığı sırada babasının ölümünden dolayı İstanbul'a dönmüş ve ailesinin işlerini devralmıştır. İş insanı olarak tanınmaktadır. Gezi Davası nedeniyle tutuklanmış ve halen daha tutukludur.

Gündem Haberleri