Sedat Peker'den Süleyman Soylu, Mehmet Ağar Ve Binali Yıldırım'ın Oğlu Erkan Yıldırım Hakkında Yeni İddialar

Son dönemlerde Youtube üzerinden yayınladığı videolar ile gündem yaratan Sedat Peker bugün 7. videosunu yayınladı. Sedat Peker bugün yayınlanan videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında yeni iddialarda bulundu.

Yayınladığı videolarla çok büyük bir ses getiren Sedat Peker yeni videosunu bugün Youtube üzerinden yayına verdi. Sedat Peker yeni videosunda yine çok büyük yankı uyandıran iddialarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçmiş yıllarda İçişleri Bakanlığı yapmış olan Mehmet Ağar ve Türkiye'nin son Başbakanı Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakıında Sedat Peker yeni iddialar ileri sürdü.

SÜLEYMAN SOYLU'YA CEVAP!

İçişeri Bakanı Süleyman Soylu'nun TRT Haber'de katılığı canlı yayında Sedat peker'i kast ederek “Karısının iç çamaşırına saklanan edepsiz” sözlerine Sedat Peker'den cevap geldi. Sedat Peker açıklamasında, “Sinir kontrolü olmayan bir adam bana televizyon karşısında 'Karısının iç çamaşırına saklanan adam' diyor. Rahat ol ben sana asla böyle bir şey demem. Biz edep ve ahlak bilen insanlarız. Milyonlarca genç çocuğu bana küfür ettirdiler. Ben onlara bile aynı şekilde karşılık vermedim.” dedi.

Sedat Peker, Süleyman Soylu ile aralarında tartışma konusu olan evinin aranması sırasındaki uygulama hakkında ise, “Yalanın ömrü kısadır. Ben en başından beri ilk geldiklerinde aralarında kadın polis yoktu dedim. O gün gelen tüm polislerden Allah razı olsun dedim. Ancak 2 tanesi hariç. Özellikle yaşlı olanını kastediyorum. Eşimi silahla duvara iten ve çocuklarımın odasına gidip silah doğrultan polisten bahsediyorum. O görüntüleri neden vermiyorsun. Milleti böyle mi kandıracaksın. Ben sonradan gelen o iki bayan polis kardeşlerimize teşekkür etmedim mi?” ifadelerini kullandı.

MEHMET AĞAR HAKKINDA YENİ İDDİA

Sedat Peker'in hakkında iddialarda bulunduğu isimlerden birisi de Mehmet Ağar oldu. Sedat Peker bu konuda hakkında da, “Eskiden Mehmet Ağar ve Korkut Eken ile bir araya gelmiştik. Korkut abinin odası Mehmet Ağar'ın odasının hemen yanındaydı. Biz o zamanlar genciz, vatansever kimliğimiz de var. Bana genelde işasdamlarını gönderiyorlar o dönem. İş adamları PKK'ya para veriyor diyorlar.

Adamı tehdit ediyorduk sonra adam bunun yanına 2 çanta dolusu para ile gidiyordu. Bana o gün, 'Kıbrıs'ta bir adam var, Kıbrıs'ı Yunanistan'a satmak için uğraşıyor. İki tane profesyonel adam ver' dediler. Ben de onlara kendi öz kardeşimi vereceğimi söyledim. Biletlerden inceleyebilirler. Korkut Eken ile Atilla peker bu cinayetten ne kadar önce gitmişler? Bir şey yapamadan da döndüler. Meğer bugünlere hazırlanmışlar. Adamın Kıbrıs'ı filan sattığı yokmuş. Bizi kendi insanlarımıza düşman ettiler.” şeklinde konuştu.

ERKAN YILDIRIM İDDİASI

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında da iddialarda bulunan Sedat Peker, “Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Son olarak 4 ton 800 kilo yakalandı. Daha sonra yeni bir güzergah belirlediler. Venezüella yeni merkez oldu. Peki bu merkezi kurmak için Venezüella'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım gitti. Ocak ayında gidip 4 gün kaldı. Sonra Şubat ayında gidip 4 gün daha kaldı. Orada karakas limanı var. O limandan hareket eden kuru yük gemileri Türkiye'ye direkt olarak girebiliyor. Para trafiği ise Kıbrıs'ta Halil Falyalı üzerinden yapılıyor. Erkan Yıldırım da Kıbrıs'a gittiğinde Halil Falyalı'nın otelinde misafir oluyor.” dedi.

Gündem Haberleri