Şehit Kaymakamın Babasından Kemal Kılıçdaroğlu'na Çok Sert 'Militan' Tepkisi!

Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık görevini yaparken makam odasında gerçekleştirilen saldırıyla şehit olan Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, kaymakamlara “militan” dediği için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık görevini yaparken makam odasında gerçekleştirilen saldırıyla şehit olan Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, kaymakamlara “militan” dediği için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Türkiye'nin yakından tanıdığı Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, CHP'li siyasetçiler tarafından valiler ve kaymakamlar için “militan” ifadesini kullanmalarına tepki gösterdi.



KILIÇDAROĞLU PSİKOLOĞA GÖRÜNMELİ



Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık yaparken uğradığı bombalı saldırı sonucu şehit düşen oğlunun acısını halen daha yaşayan Asım Safitürk, “Kılıçdaroğlu'nun bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Bakıyor hizmetlerin önüne geçemiyor, vatandaşın seçtiği iktidarı indiremiyor onun için gidip bu vatanın polisini, askerini şehit eden teröristler ve onların liderleri ile iş birliği yapıyor. Daha da öteye gidip memleketimizi bu memlekete iyi gözle bakmayan ülkelere şikayet ediyor. Bunun rahatsızğı epey fazladır. Bence bir psikoloğa görünmelidir.” dedi.



ZAVALLI KILIÇDAROĞLU KENDİ RAHATSIZLIĞINI BİLMİYOR!



Kılıçdaroğlu'nun rahatsız olduğunu bilmediğini söyleyen Asım Safitürk, “Kendi rahatsızlığını anlayamayan hasta bir adamdır bu. Bu çok büyük bir hastalıktır. Kişi hastalığını kabul edip doktora gider ve tedavi olur ama bu zavallı Kılıçdaroğlu hastalığının farkında değil. Gerçekleri göremeyen birisidir du. Yolda yürür ama üzerinden geçtiği asfaltı göremez, üst geçitlerin farkına varamaz, hastaneleri ayırt edemez, okulları idrak edemez. Onu kendi adamları tedavi ettirmelilier.” ifadelerini kullandı.



BU SÖZLERİ HAZMEDEMİYORUM



Mülki erkana militan yakıştırması yapılmasını bir şehit kaymakam babası olarak kabul edemediğini söyleyen Asım Safitürk, “Valilere ve kaymakamlara militan denmesi benin kanayan yarama tuz, biber ekmiştir. Ben kendisini şiddetle kınıyorum. Bu sözleri hazmedemiyorum. İnşallah aklı başlına gelir de nedamet gösterip özür diler.” şeklinde konuştu.



BU ADAMI MİLLET CEZALANDIRSIN



Valilere ve kaymakamlara militan diyen birisini milletin cezalandırması gerektiğini ifade eden Asım Safitürk, “Herkes duysun; bu adamlar bedavadan geçinip vatana minnettar olmaları gerekirken bunları yapıyorlar. Bugüne kadar ellerinde eleştiri oklarından başka bir şey gören olmuş mu? Bunlar çok yanlış yoldadırlar. Yanında olanlar ve aynı partide beraber çalışanlar biraz daha dikkatli olsunlar. Vatandaşlara da seslenmek istiyorum. Bu vatan için şehit olmaya hazır mülki erkana militan diyebilecek bir adamı zamanı geldiğinde cezalandırın.” açıklamasını yaptı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri