Selin Ciğerci İle Tekrar Nikah Masasına Oturan Gökhan Çıra'dan Muhteşem Bungalov Hotel Açılışı!

Uzun süreli evliliklerini muhteşem bir düğünle sonlandıran Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ani bir kararla ayrılmıştı. Çift boşanma haberi ile sevenlerini şok ederken yeniden nikah masasına oturdu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yaşadıkları kısa süreli ayrılığın ardından daha fazla uzak kalamayarak tekrar nikah masasına oturma kararı almıştı. Ünlü çift bir kere daha evliliği deneme kararı alırken nikahtan sonra 20 milyon liralık yatırım ile hayata geçirdikleri bungalov hotel projesinin ilk açılışını yaptı.

Kendi kozmetik markası ile ticarette başarılı işlere imza atan Selin Ciğerci'nin ardından Gökhan Çıra'da turizm işine girmiş, 8 milyon liraya Sapanca'da dev bir arsa satın alarak burada bungalov ev yapmak için kolları sıvamıştı. Toplamda 20 milyon liralık bir yatırıma imza atan Gökhan Çıra çalışmalarının ilk meyvesini aldı ve açılış töreni ile yapımı tamamlanan 2 bungalov ev hizmete alındı.

GÖKHAN ÇIRA'NIN BUNGALOV HOTELİ HİZMETE GİRDİ Mİ?

Selin Ciğerci'nin katıldığı muhteşem bir açılış töreni düzenleyen Gökhan Çıra 10 bin metrekarelik dev bir arsa üzerine 10 adet bungalov ev inşa etmek için kolları sıvamıştı. Toplam 20 milyon liralık yatırım bedeli ile hizmete girmesi beklenen bungalov evlerden 2 tanesi tamamlandı ve hizmete alındı.

Otelin inşaatı sırasında ünlü çiftin sık sık Sapanca'ya geldiği ve her aşamada sıkı denetimde bulunduğu belirtiliyordu. Yapımı tamamlanan 2 bungalov ev için açılış töreni düzenlenirken törene çiftin yakın arkadaşları ve çevresi katıldı.

Toplam 20 milyon liraya mal olacak dev turizm yatırımına olan ilginin yoğun olduğu belirtirken, şimdiden hizmete açılan 2 ev için rezervasyonların dolduğu ve sezon sonuna kadar yer kalmadığı belirtiliyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri