Serdar Ekşi Kimdir, Kiminle Evli, Sedat Peker Pelikan ve Suriye Yardımı Hakkında Hangi İddialarda Bulundu?

Sedat Peker 9. bölüm öncesi yeni bir video yayımlayacağını duyurmuştu. Yayımlanan videoda Sedat Peker Suriye yardım konusunda yeni açıklamalarda bulunurken yayımlanan videoda Serdar Ekşi yer aldı. Peki, Serdar Ekşi kimdir, Serdar Ekşioğlu kiminle evli, Pelikancılar kim, Pelikancılar grubu başı kim?

Bir süredir yayımladığı videolar ile gündemi sarsmaya devam eden Sedat Peker 9. bölüm öncesi sosyal medyada yayımladığı açıklamada ara bir video yayımlayacağını söylemişti. Sedar Peker twitter hesabı üzerinden yapıtığı açıklamada "Pazar günkü videoya kadar canınız sıkılmasın diye yarın akşam üzeri saatlerinde, zaman geçirmek için, aperatif niyetine birisiyle yaptığım telefon konuşmamı yayınlayacağım. Konu Suriye silahları" diyerek ipucu vermişti.

SEDAT PEKER SERDAR EKŞİ İLE VİDEO GÖRÜŞMESİNİ YAYIMLADI! PELİKANCILAR KİM?

Yaptığı her paylaşım milyonlarca etkileşim alan Sedat Peker bu seferde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni ile evli olduğu bilinen işadamı Serdar Ekşi ile olan videosunu paylaştı. Videoda Serdar Ekşi merak edilen Pelikancılar hakkında da konuşurken Pelikancıların başı olarak "Pelikan'ın başı Süheyb'i aradım ben Hilal'in kocası var ya" ifadelerini kullandı.

Serdar Ekşi ile yapmış olduğu konuşmanın görüntülerini yayımlayan Sedat Peker Suriye'ye gönderilen silahlar hakkında yapılan konuşmada ise "O malzemeleri yollarken sen yok muydun biz 4 TIR yollarsak 4 TIR da onlar veriyordu. Onlarınkinin dağıtımı biz yapmıyorduk. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Onlar getiriyorlardı silah mı satıyorlardı biz satmadık sen şahitsin. Bizle yolluyorlardı daha önceki gibi sıkıntı yaşanmasın diye. Bu yaptıkları namussuzluk " ifadelerini kullanırken Ekşi'nin de "doğru, doğru" şeklinde konuşmayı onayladığı görülüyor.

SERDAR EKŞİ KİMDİR, KİMİNLE EVLİ?

Serdar Ekşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni ile evlidir. LazOil Enerji şirketinin sahibidir ve bu sektörde faaliyet göstermektedir.

Gündem Haberleri