Serdar Ortaç: Kira Ödüyorum, Halkbank Kredi Borcu Yapılandırma Başvurusu Yaptım!

Son dönemde yapmış olduğu açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Son dönemde yapmış olduğu açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Halkbank kredi borcu için yapılandırma yaptığını belirten Serdar Ortaç kira ödemesi, çalışanların maaşları ve ailesinin sorumluluğu nedeni ile ödemelerinin devam etmesine rağmen sahne gelirlerinin durduğunu belirtti. Detaylar haberimizde...

Korana virüs salgını nedeni ile ekonomik olarak zorlanıyorum açıklamaları ile gündeme gelen Serdar Ortaç yeni açıklamalarda bulundu.



CORANA VİRÜS NEDENİ İLE SAHNE ÇALIŞMALARI İPTAL EDİLDİ



Salgın sonrasında müzikli eğlence mekanlarının kapatıldığını belirten Serdar Ortaç bu nedenle büyük bir gelir kaybına uğradığını söyledi.



Halen ödemekte olduğu kirası, kredi borçları ve çalışan maaşları olduğunu belirten Serdar Ortaç "Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" diyerek iflas etmediğini açıklamalarının yanlış anlaşıldığını dile getirdi.



Bankalara olan kredi borçları için erteleme başvurusu yaptığını belirten Ortaç "Halkbank'tan kredi de çekmiştim ama Allah razı olsun yöneticilerimizden, onlar sayesinde kamu bankasından aldığım kredim Haziran'a kadar ertelendi.



Bankaya dilekçe verdim ve kredimi ertelediler. Aynı özveriyi özel bankalardan da bekliyorum. Müşterilerine böyle yaklaşmaları gerekiyor. Başkan Erdoğan'ın özel bankalara eleştirisine sonuna kadar katılıyorum. Özel bankalar şu an elini taşın altına koymayacaksa ne zaman koyacak?



Bakın Halkbank, hem faizi uygun oranda verdi, hem de erteledi. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz, ben de zorlanıyorum ama tekrar söylüyorum; ne iflas ettim, ne de maddi açıdan kötü bir durumdayım" dedi.



Bankaların bu süreçte vatandaşa kolaylık sağlaması gerektiğini belirten Serdar Ortaç ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimizi, bu süreçte herkesin birbirine mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışması gerektiğini vurguladı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri