Serenay Sarıkaya, Şahmeran Dizisi İçin Başrol Teklifini Değerlendiriyor!

Oyuncu Fİ isimli dijital diziden sonra ekranda yayınlanan bir dizi ile sevenleri karşısına çıkmadı.

Oyuncu Fİ isimli dijital diziden sonra ekranda yayınlanan bir dizi ile sevenleri karşısına çıkmadı. Uzun süredir projelerden uzak kalarak müzikale devam eden oyuncu, birçok dizi teklifi aldığını ancak herhangi birine olumlu yanıt vermediğini ifade etmişti. Şimdi ise yeni bir proje için düşünme sürecinde.

Şahmeran Hakkında Basına Yansıyanlar

Netflix ile dijital dizi anlaşması bulunan oyuncu, gelecek olan projelerde iyi bir seçeneğin ortaya çıkmasını bekliyordu. Ancak televizyona geri dönüşü içinde başarılı bir teklif aldığı gündeme yansıdı. TV 100’ den Birsen Altuntaş’ın yaptığı açıklamaya göre, ünlü oyuncuya Tims&B şirketinden güçlü bir teklif geldiği gündeme yansıdı.

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazmakta olduğu Şahmeran adlı dizi projesi bir süredir gündemden inmiyordu. Hazırlıkları hala devam eden dizinin son durumu belirsizdi. Şimdi ise yapım şirketi Serenay Sarıkaya’ya bir teklif götürdü. Umur Turagay gibi usta bir yönetmeninde kadrosunda bulunacağı Şahmeran, etkileyici bir yapım olarak dizi eleştirmenlerince ele alınıyor.

Hayranlar Ne Düşünüyor?

Seranay Sarıkaya hayranları ise oyuncunun TV’de yeniden yer almasını istiyorlar. Şimdiye kadar gelen teklifleri değerlendirmeye almayan ünlü oyuncu ise Şahmeran’a ilişkin detayları inceliyor. Serenay Sarıkaya’nın uzun süreden sonra ilk defa bir dizi için değerlendirme yaptığı gündeme yansırken, dizinin konusu ise dizi severler cephesi tarafından merak edildi.

Rol teklifini ve başrolde yer almayı kabul edip etmediği hakkında henüz bir açıklama ise ünlü oyuncu tarafından yapılmadı. Yapım şirketinin ilerleyen dönemlerde oyuncudan yanıt alacağı ve bu yönde yeni planlamaları gündeme alacağı biliniyor. Oyuncunun teklifi kabul etmesi ardından ise dizinin tamamlanan hikayesi ile en kısa sürede çekimlere başlanması hedefleniyor.

Dizi eleştirmenler ve basın alınana son bilgilere göre Şahmeran dizisinin oldukça yüksek tempolu ve çarpıcı bir yapım olacağını ifade ettiler. Konusu şuan için açıklanmayan hikayeyi ise Pınar Bulut kaleme alıyor.

Gündem Haberleri