Serenay Sarıkaya'nın 20 Milyon TL'ye aldığı arsa değerini ikiye katladı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın arsa yatırımı ile 20 Milyon TL’lik kazanç elde ettiği bildirildi. Çanakkale Asos’ta arsa satın alan Serenay Sarıkaya çok geçmeden parasını ikiye katladı.

Türkiye’nin ünlü oyuncularından olan Serenay Sarıkaya emlak yatırımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. 2021 yılında İstanbul Beykoz’da 7 Milyon TL ödeyerek lüks bir villa satın alan Serenay Sarıkaya şimdi ise çok farklı bir emlak yatırımı ile dikkat çekti. İddialara göre Serenay Sarıkaya artık toprağa yatırım yapmaya başladı. Arsa satın alarak kazançlarını değerlendiren Serenay Sarıkaya’nın bu yatırımlarının geri dönüşü ise parasına para kattı yorumları ile değerlendirildi.

ÇANAKKALE ASOS’TA ARSA SATIN ALDI!

Serenay Sarıkaya’nın son yatırım adresi ise Çanakkale oldu. Türkiye’nin önemli tatil merkezlerinden birisi olan Asos’ta arsa satın alan Serenay Sarıkaya’nın bu yatırımının bedelinin 20 Milyon TL olduğu bildirildi. 20 Milyon TL ödeme yaparak satın aldığı arsa Serenay Sarıkaya’ya daha şimdiden muhteşem bir kazanç getirdi.

20 MİLYON TL KAZANÇ!

Asos’ta 20 dönümü bulan arsa satın alan Serenay Sarıkaya kısa süre içerisinde 20 Milyon TL kazanç elde etti. Satın aldığı arsaların değeri kısa sürede 40 Milyon TL’ye çıkan Serenay Sarıkaya verdiği parayı geri kazanmış oldu. Ancak arsayı satmayı düşünmediği bildirilen Serenay Sarıkaya’nın bu yatırımı uzun vadeli olarak düşündüğü ve ileride değerlendirebileceğini söylediği iddia edildi.

KAZANDIKLARI İLE GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA ALIYOR

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yüksek kazanca sahip ünlüler arasında yer alıyor. Hem film projelerinde hem de reklamlarda boy gösteren güzel oyuncu çok ciddi gelirler elde ediyor. Kazandıklarını yatırıma çevirmeyi alışkanlık haline getiren Serenay Sarıkaya’nın emlak yatırımları ile geleceğini garanti altına aldığı bildiriliyor. Evleri ve arsaları olan Serenay Sarıkaya yeni yatırımlar için ise planlamalarını yapıyor.

Gündem Haberleri