Şevket Çoruh resmen açıkladı: Mesut komiser diziden ayrılıyor mu, yeni sezonda yok mu, neden ayrıldı?

Türk televizyon tarihinin en uzun dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 17. sezon çalışmalarına başlarken şok ayrılık kararı gündeme bomba gibi düştü. Detaylar haberimizde...

Bu sene 17. sezon çekimlerine başlayacak olan Arka Sokaklar film setinde şok ayrılık haberi dizinin tüm sevenlerini üzdü. Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden bu yana izleyenlerin kalbine taht kuran başrol oyuncusu yaptığı açıklama ile diziden ayrıldığını resmen açıkladı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Arka Sokaklar dizisinin hırçın Komiser Mesut'u Şevket Çoruh 17. sezon çekimlerinde yer almayacağını duyurdu. Şevket Çoruh yaptığı açıklamasında 632 bölüm boyunca rol aldığı diziden ayrıldığını belirterek sevenleri için bir veda açıklaması yaptı. 

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLARDAN AYRILDI MI, KOMİSER MESUT ÖLDÜ MÜ, NEDEN AYRILDI, YENİ SEZON DA YOK MU?

Kendi hesabı üzerinden açıklama yapan Şevket Çoruh “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım… Şevket Çoruh” diyerek ayrılık haberini duyurdu. 

ARKA SOKAKLAR 17. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK, YENİ SEZONU HANGİ TARİHTE BAŞLAR?

Komiser Şevket karakterinin diziden ayrılış haberi sevenlerini üzse de yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Arka Sokaklar dizisinin 17. sezon çekim çalışmaları tüm hızı ile devam ederken yeni sezonun ilk bölümü 9 Eylül 2022 tarihinde saat 20:00'de yayımlanacak. 

Gündem Haberleri