Sezen Aksu'nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy'un Evi Güzellik Merkezi Mi Oldu?

İstiklal Marşı yazarımız ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ait olan Beylerbeyi'nde yer alan tarihi evi 2011 senesinde Sezen Aksu satın almıştı.

İstiklal Marşı yazarımız ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ait olan Beylerbeyi'nde yer alan tarihi evi 2011 senesinde Sezen Aksu satın almıştı. Minik serçenin 500 bin lira gibi yüksek bir rakama tadilat yaptırdığı tarihi evin bir güzellik merkezine kiraya verildiği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Sezen Aksu 2011 yılında İstiklal Marşımızın da yazarı olan Mehmet Akif Ersoy'a ait olan tarihi evi satın almıştı.



Mehmet Akif Ersoy Beylerbeyi 'nde yer alan evde 11 ay yaşamış ve tarihi evin dokusu korunmuştu.



SEZEN AKSU TARİHİ EV İÇİN DEKORASYONA 500 BİN LİRA HARCAMIŞTI



Beylerbeyi'nde yer alan tarihi evi Sezen Aksu 2011 yılında 350 bin lira ödeyerek satın almıştı.



Toplamda 3 kattan oluşan tarihi ev için Sezen Aksu 2014 senesinde tadilat için 500 bin lira ödeme yapmış ve dış dekorasyonda tarihi dokunun korunmasına büyük özen gösterilmişti.



Hürriyet Gazetesi yazarlarından İsmail Bayrak tarafından yapılan habere göre Sezen Aksu büyük bir harcama yaptığı tarihi evi kiraya verdi.



MEHMET AKİF ERSOY'UN EVİ GÜZELLİK MERKEZİ Mİ OLDU?



Bayrak yapmış olduğu haberinde 3 katlı tarihi evin Sezen Aksu'nun da müşterisi olduğu bir güzellik merkezi sahibine kiraya verildiğini ve evin artık güzellik merkezi olarak kullanıldığını iddia etti.



1908 senesinde Mehmet Akif Ersoy'un tarihi evine komşu olan kişiler ise Sezen Aksu tarafından ev satın alındığında çok sevindiklerini, minik serçenin burada yeni sarkılar yazmasını beklerken böyle bir güzellik salonu ile karşı karşıya kaldıktan sonra hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdiler.



Emlak365.com


Gündem Haberleri