Sezercik'in Davasında Flaş Gelişme

Türk sinemasında ünlü çocuk oyuncu ‘Sezercik ‘ Sezer İnanoğlu ayrıldığı eşini öldürmekle tehdit iddiası ile hapis cezası talebiyle yargılanTürk sinemasında ünlü çocuk oyuncu ‘Sezercik ‘ Sezer İnanoğlu ayrıldığı eşini öldürmekle tehdit iddiası ile hapis cezası talebiyle yargılanıyordu.

Türk sinemasında ünlü çocuk oyuncu ‘Sezercik ‘ Sezer İnanoğlu ayrıldığı eşini öldürmekle tehdit iddiası ile hapis cezası talebiyle yargılan

Türk sinemasında ünlü çocuk oyuncu ‘Sezercik ‘ Sezer İnanoğlu ayrıldığı eşini öldürmekle tehdit iddiası ile hapis cezası talebiyle yargılanıyordu. Dava kanıt yetersizliğinden Sezer İnanoğlu’nun beraatiyle sonuçlandı.

Bakırköy Ceza Mahkemesi’nce görülmekte olan duruşmada farklı bir suç nedeniyle hapis cezası infaz edilmekte olan ünlü oyuncu SEGBİS’le mahkemeye iştirak etti. Sinema filmi yapımcılığı yaptığını belirten ünlü oyuncu ‘Bu şahıs ayrıldığım eski eşimdir. Kendisi ile hala görüşmekteyiz. İkimizin arasında bir sorun yok. Kendisine telefondan gözdağı vermek gibi bir olay yaşanmadı. Şikayette bulunma sebebini anlayamadım. Suçlu değilim ,beraatimin verilmesini istiyorum.’ Şeklinde konuştu. Yargıç şikayetten vazgeçildiğini belirterek mahkeme, ünlü oyuncunun belirtilen suçu gerçekleştirmediğiyle ilgili savunmanın aksine net bir kanıt olmadığını, yüklenmekte olan suçu sanığın işlediğinin net olmaması nedeniyle beraatine yönelik kararla son buldu.


Ünlü Oyuncunun Kızının Vasisi Annesiydi


Başsavcılıkta hazırlanmış olan iddianamede ünlü oyuncunun kızının vasisi annesiydi. Çift ünlü oyuncunun mirası nedeniyle sorunlar yaşıyordu. Ünlü oyuncu 2014’te Eylül ayı eski eşini arayıp ‘Yaptıklarını ödeyeceksin, mirası yemene zamanın kalmayacak .’ diye gözdağı verdi.

Ünlü oyuncu ayrıca o dönemlerde eski eşi arayıp ‘Sen kim oluyorsun, yaptığının cezasını çekeceksin ‘ diye tehditte bulundu. Bu tehditlere ünlü oyuncunun eski eşinin kardeşleri şahit oldu ve eski eşi şikayetiyle ünlü oyuncuya tehdit nedeniyle hapis talebiyle dava açtı.

Uyuşturucu Madde Kullanımı Nedeniyle Problemlerimiz Çoğaldı


Eski eş soruşturmada ifade verdiğinde şöyle konuşmuştu :’ 2007’de evlendik ve 2009’da kızımız doğdu. Fakat kızımızın hastanede hatalı tedaviyle gözlerinde engel oluştu. Bu olayların ardından eşimin uyuşturucu madde kullandığına şahit odum. Bunlar nedeniyle problemlerimiz çoğaldı. 2013’de boşanma davamız sonuçlandı. İlk başlarda problemimiz bulunmuyordu. Ancak son dönemlerde eski eşimin bir tek mirasçısının kızımız olması nedeniyle şüphelinin mirası kızıma bırakmama adına kendime ve kızımıza kötülükte bulunacağına kanaat getirdim.’

Yaşanan olaylar sonrasında çok üzüldüğünü belirten ünlü oyuncu habere konu olan şikayeti eski eşinin kendisini yanlış anlayarak yaptığını bunun ardından eski eşin şikayetten feragat etmesi nedeniyle davanın sonuçlandığını söyledi.

Gündem Haberleri