SGK sözleşmeli personel alımı! Destek ve büro personeli, koruma güvenlik görevlisi, teknisyen başvuru şartları neler?

SGK sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında 171 destek personeli, 102 büro personeli, 59 koruma güvenlik görevlisi ve 9 teknisyen alımı yapılacağı duyuruldu. İşte KPSS puanı ve diğer şartlar...

SGK sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete ile yayımlandı. Yayımlanan ilan kapsamında 341 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurulurken açılan kadrolar ise 171 destek personeli, 102 büro personeli, 59 koruma güvenlik görevlisi ve 9 teknisyen alımı olarak belirlendi. 

SGK iş başvurusu için ekran 30 Eylül 2022 tarihi itibari ile açılacak. SGK personel alımı son başvuru tarihi ise 7 Ekim 2022 tarihinde sona erecek. Adaylarda başvuru yapacakları pozisyona bağlı olarak değişmekle beraber KPSS şartı da aranacak. Adaylar Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre, Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatında ihtiyaç duyulan yerlerde istihdam edilmek için KPSS (B) grubu puanı esas alınmak üzere başka bir sınava tabi tutulmaksızın sıralamaya göre işe alınacaklar. 

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 2022! 

İlanın PDF formatı için ve başvuru şartları için TIKLAYINIZ... 

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başka bir yazılı ya da sözlü sınava tabi tutulmaksızın KPSS puanı sıralamasına göre işe alınacaklar. Yani başvuru yapan adaylar arasında en yüksek KPSS puanı olan adaylar bu puanlarına göre işe girme şansı elde edecekler. Yerleştirilen adaylar sonuçlarını e-Devlet üzerinden SGK sınav sonuç ekranı üzerinden görüntüleyebilecek. 

Açılan pozisyonlara yerleştirilme hakkı elde eden adaylar SGK resmi sitesinde yer alan duyurular bölümünden yayımlanacak olan ilgili evrakları temin ederek işe başlama hakkı elde edecekler. SGK sözleşmeli personel alımı son başvuru tarihi ise 7 Ekim tarihi olarak ilan edildi. 

Gündem Haberleri