Shameless Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekranların uzun soluklu yabancı dizileri arasında yer alan Shameless nerede çekiliyor, dizinin konusu ne, oyuncuları kimler. Detaylar haberimizde...

Ekranların uzun soluklu yabancı dizileri arasında yer alan Shameless nerede çekiliyor, dizinin konusu ne, oyuncuları kimler. Detaylar haberimizde...

Shameless dizisi 9 Ocak 2011 tarihinde ilk bölümü yayınladı. Dizinin yönetmenliğini Stephen Hopkins, Mimi Leder gibi 6 farklı isim yapmıştır.



Dizinin senarist kadrosunda ise Alex Borstein, Mike O’Malley’in de aralarında olduğu farklı isimler yer alıyor. Bir Showtime dizisi olan Shameless 10. Sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor.



Shameless Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Shameless dizisinin çekildiği yer ABD’nin Chicago kentidir. Chicago’nun varoş bölgesinin konu edindiği dizide Galllagher ailesinin evi Canaryville’de yer alıyor. Dizi ayrıca Chicago’nun farklı bölgelerine de uğruyor.



Shameless Dizisinin Konusu Nedir?



Shameless dizisinin konusu Gallagher ailesinin sıradanın oldukça dışında kalan hayatıdır. Ailenin babası Frank eve hiçbir zaman ayık gezmeyen ve ailesi ile hiç ilgilenmeyen birisidir. Frank’ın 6 tane de çocuğu vardır. Çocuklardan en büyüyü olan Fiona, babalarının ayyaş annelerinin de ortada olmamasından dolayı tüm ailesinin sorumluluğunu üstlenen kişidir.



Lip ise ailenin zeki çocuğudur. Okul hayatında oldukça başarılı olan Lip, bir yandan ailesinin problemleriyle de uğraşmaktadır. Gay bir birey olan Ian’ın mücadelesi ile farklıdır. Kardeşlerin en küçükleri Debbie, Carl ve Liam’dır. Bu aileyi en zor zamanlarında yalnız bırakmayan kişiler ise komşuları Kevin ve Veronica’dır.



Shameless Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Shameless dizisinin oyuncuları arasında Emmy Rossum bulunuyor. Rossum, Fiona karakterine hayat veriyor. Frank’i canlandıran kişi ise William H. Macy’dir. Ailenin diğer fertlerini Jeremy Allen White, Cameron Monaghan, Emma Kenney ve Ethan Cutkosky oynuyor. Veronica ve Kevin karakterleri ise Shanola Hampton ve Stece Howey hayat buluyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri