Show TV'nin İddialı Dizisi Cam Tavanlar İstanbul'un Hangi Semtlerinde Çekildi, Dizi Seti Hangi İlçede?

Show TV'de yaz sezonunun en iddialı dizisi Cam Tavanlar ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peki Cam Tavanlar dizisi nerede çekildi? Cam Tavanlar dizisinin konusu nedenir, oyuncuları kimlerdir? İşte Cam Tavanlar dizisi hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Televizyon kanallarının yaz dönemi reyting savaşları başladı. Yıl boyunca yayınlanan dizilerle reyting mücadelesi veren kanallar bu dizilerin sezon finali yapmaları ile yeni bir döneme girdiler. Yaz döneminde ekranlara gelen yeni diziler ile iddialarını ortaya koyan televizyon kanalları iddialı yapımlarla izleyicileri çekmeyi amaçlıyorlar. Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından olan Show TV de yaz sezonunun en iddialı yapımı olarak gösterilen Cam Tavanlar dizisini yayınlamaya başladı.

CAM TAVANLAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cam Tavanlar dizisnin ilk bölümü izleyicilerden tam not alırken dizide kullanılan mekanlar ve çekimlerin yapıldığı yerler de merak konusu oldu. Bundan dolayı çok sayıda kişi “Cam Tavanlar dizisi nerede çekildi” sorusuna cevap arıyor. Yapım ekibinden elde edilen bilgilere göre Cam Tavanlar dizisinin tamamı İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un çok farklı merkanında çekim yapılırken Beşiktaş, Beykoz ve Şişli'nin ana mekanlar olduğu ve dizi setlerinin bu ilçelere kurulduğu açıklandı. Ayrıca Boğaz manzaralı sahnelerin sık sık kullanıldığı dizide bu mekanlar ise Üsküdar ilçesinden seçiliyor. Cam tavanlar dizisinin ana set platosu ise Beykoz ilçesinde kurulduğu biliniyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Cam Tavanlar dizisi Ojo Pictures yapımcılığında çekiliyor. İdelist ve genç bir iş kadınının çocukluğundan beri kurduğu hayaller yine kendisi gibi orestijli bir ailenin çocuğu ile karşılaşıncaq paramparça olur. Bu ikili arasında koyasıya bir rekabetin başlaması dizinin ana konusunu oluşturuyor. Bir süre sonra ise bu ikilinin rekabetinden büyük bir aşk hikayesi doğar. Bu aşk hikayesi ve iş hayatının karmaşık ilişkileri dizinin ana konusu olacak.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cam Tavanlar dizisinde Show TV izleyicilerinin Çukur'dan da yakından tanıdıkları ve celasun karakteri ile çok beğendikleri genç oyuncu Kubilay Aka yine kendisi gibi genç ve başarılşı oyuncu Bensu Soral ile başrolleri paylaşıyor. Dizide ayrıca Hatice Aslan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Ayhan Işık, Ahmet Melih Yılmaz, Utku Ateş, Mehmet Bilge Aslan gibi hem tecrübeli hem de genç oyuncular yer alıyorlar.

Gündem Haberleri