Sibel Can'ın Saray Gibi Evinde Yok Yok! 9 Odalı, 7 Banyolu, Kuaför Salonlu Evini Kızı Melisa Paylaştı!

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın lüks evindeki ayrıntılar belli oldu. Sibel Can'ın kızı Melisa Ural yaptığı paylaşım ile evinin kapılarını takipçilerine açtı.

Türk müziğinin önemli seslerinden olan Sibel Can, yeni eviyle gündeme geldi. 51 yaşındaki şarkıcı, 3 çocuğu ile birlikte gününün büyük bir kısmını saray yavrusu evinde geçiriyor. Sibel Can'ın evi Beykoz Konakları villarında yer alıyor.

KIZI MELİSA PAYLAŞTI

Sibel Can'ın kızı Melisa Ural, sosyal medya hesabı üzerinden evinden kareler paylaştı. Tıpkı annesine benzetilen Melisa Ural'ın paylaşımı koca bir merakı beraberinde getirdi.

Güzel şarkıcı Sibel Can'ın hayranları tıpkı bir saray gibi olan evini oldukça merak etti. Sibel Can'ın evinde 9 odası ve 7 banyosu bulunurken aynı zamanda hiçbir evde olmayan kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da bulunuyor.

1200 metrekare alana sahip olan 3 katlı ev, diğer ünlülerin evinden oldukça farklı. Ünlü şarkıcı sahne almadığı ve televizyon programının çekimleri olmadığı günlerde gününün neredeyse tamamını bu evinde geçiriyor.

Geniş bir bahçe içerisinde yer alan lüks villada özel havuz da bulunuyor. Ünlü şarkıcının bu evine bir kuaför salonuve müzik stüdyosu yaptırması daha önce magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

EVİN İÇİNDE YOK YOK!

Beykoz Çubuklu Vadi Evlerinde yer alan lüks villada 9 oda ve 7 banyo bulunuyor. Ünlü isim büyüklüğüyle dillere destan olan villasında ara ara yakınlarını da ağırlıyor.

Sibel Can'ın kızı Melisa Ural'ın paylaşımı sosyal medya ve magazin basınında gündem oldu.

Gündem Haberleri