Şile konseri iptal edilen ünlü popçu Gülşen, yine dikkatleri üzerine çekti! Kasığına kadar açık olan sahne kostümünde, iç çamaşırı kullanmadı!

90’lı yıllarda kavuştuğu popülerliği 2022 yılında da sürdürmeyi başaran nadir sanatçılardan birisi olan ünlü şarkıcı Gülşen, son dönemlerde seslendirdiği şarkılardan ziyade sahne tarzı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının yaptığı son paylaşımdaki detay...

Birçok kişinin hasret ile andığı 90’lı yıllarda çıkardığı “Be Adam” şarkısı ile büyük bir üne kavuşmayı başaran güzel şarkıcı Gülşen, nerede ise 30 yıldır sektörde tutunmayı başaran ve hayran kitlesini günden güne genişletmeyi başaran isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Özel hayatında yaşadığı iniş çıkışlar ve seslendirdiği şarkılar ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ancak yoğun konser programına rağmen sesi veya şarkıları ile değil, sahne kıyafetleri ile gündeme gelen güzel şarkıcı, bir kesim tarafından oldukça eleştiriliyor.

Son dönemlerde, bir kesime göre oldukça tahrik edici giyindiği düşünülen Gülşen, uzun bir süre boyunca kendisine yapılan eleştirilere sessiz kaldı. Eşi Ozan Doğulu üzerinden yaratılmak istenen baskıya karşı da ses çıkarmayan Gülşen, “eşiniz karışmıyor mu?” sorularına “bu benim işim” diyerek yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Şile konseri iptal edilen Gülşen’in, bu duruma açık giyim tarzının sebebi olduğu iddia edilmişti. Şile Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklama ile konu açıklığa kavuşturulurken Gülşen’den yeni bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşım ile herkesi şaşkına uğrattı.

ŞİLE KONSERİ İPTAL EDİLDİ!

Geçtiğimiz günlerde aylar öncesinden planlanan Şile konseri için hazırlık yaparken bir anda iptal haberi ile neye uğradığını şaşıran Gülşen, açık giyim tarzının bu duruma sebep olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.

ŞİLE KAYMAKAMLIĞI’NDAN AÇIKLAMA!

İddialar üzerine açıklamada bulunan Şile Kaymakamlığı, popçunun giyim tarzı ile konser iptalinin bir alakasının bulunmadığını belirtti. Kaymakamlık, iptal sebebini mekanın canlı müzik için resmi izinlere sahip olmaması olarak bildirdi.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ PAYLAŞIM!

Konser iptali haberinin ardından sosyal medya hesabından adeta iddialara yanıt niteliğinde bir fotoğraf paylaşan Gülşen, kasığına kadar yırtmaçlı siyah elbisesinin içine iç çamaşırı giymemiş oluşu ile dikkatleri üzerine topladı.

Gündem Haberleri