Simidin İçine Sakladıkları Uyuşturucuyu Emniyete Soktular

İzmir'de polis tarafından yakalanarak göz altına alınan şahsın arkadaşları, nezarethanede bulunan arkadaşlarına yiyecek getirdi. Durumdan şüphelenen polisler, zanlının arkadaşının getirdiği simidi incelediğinde şaşkına döndü. Simidin içinde uyuşturucu madde bulundu.

İzmir'de polis ekipleri hakkında yakalama kararı alan bir şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Şahsın arkadaşları ise ziyaret bahanesiyle emniyete geldi. Yanlarında getirdikleri simidin arkadaşlarına verilmesini isteyen şahısların durumundan şüphelenen polis, simidi incelediğinde şoka uğradı. 

Nezarethanede gözaltında bulunan arkadaşlarına yiyecek getiren şahısların verdiği simidi kontrol eden polisler, simidin içine gizlenmiş uyuşturucu maddeyi fark etti. Arkadaşlarına uyuşturucu hap bulunan simidi getiren şahıslar da gözaltına alındı. 

Haplı Simit Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay duyan herkesi şoke etti. Devam eden bir davası bulunan ve bu dava nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılan bir şahıs polis tarafından yakalandı. Emniyette işlemlerinin tamamlanması için polis merkezine götürülen şahıs gözaltına alındı.

Arkadaşlarının gözaltına alındığını duyan iki şahıs da ziyaret bahanesiyle emniyete geldi. Şahıslar gözaltında bulunan arkadaşlarına yiyecek vermek istedi. Yanlarında getirdikleri simidi arkadaşlarına ulaştırmak üzere bir poşet içinde polise teslim eden şahısların hareketleri polise şüpheli geldi.

Emniyete gözaltındaki arkadaşlarına simit getiren ve şüpheli hareketler sergileyen şahısların getirdiği yiyecekler polis tarafından incelendi. Polis simidi incelediğinde şüphesinde haklı olduğun anladı. Şahıslar şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntemle emniyete yasaklı madde sokmaya çalıştı. Gözaltındaki arkadaşa getirilen simidin içinde uyuşturucu madde bulunuyordu.

Arkadaş Ziyaretine Geldiler Gözaltına Alındılar

Ziyaret bahanesiyle emniyete gelerek gözaltındaki arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmeye çalışan şahıslar da polis tarafından gözaltına alındı. 2 şahıstan birine uyuşturucu ticareti suçundan işlem başlatıldı. Diğer şahsın yaşının 18'den küçük olması sebebiyle o şahıs da Çocuk Büro Amirliği'ne gönderildi.

Simit içinde polis merkezine yasaklı madde getirme cesaretinde bulunan her iki şahıs da adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakim şahıslardan birini serbest bırakırken, suç ortağı ise uyuşturucu madde ticari suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Öte yandan tüm bu olayların baş kahramanı olan, hakkında yakalama kararı olduğu için polisin gözaltına aldığı şahıs da polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bir arkadaşının ona uyuşturucu temin etmeye çalışırken yakalanarak hapse girmesine neden olan şahıs da adliyede serbest kaldı. 

Gündem Haberleri