Sinan Çetin Büyükada'da Yer Alan Villası İle Gündemde! Şok İddia: Corana Virüsü Fırsat Bildi, Duvar Örüp Yolu Kapattı

Türkiye'nin en ünlü yönetmenleri arasında yer alan Sinan Çetin bir süredir Büyükada'da yer alan villasına kaçak tadilat yaptırdığı iddiaları ile gündeme geliyordu.

Türkiye'nin en ünlü yönetmenleri arasında yer alan Sinan Çetin bir süredir Büyükada'da yer alan villasına kaçak tadilat yaptırdığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Bu seferde ada halkı Sinan Çetin'i herkesin ortak kullandığı yola bir günde koranvirüsü fırsata çevirerek duvar ördüğü iddiaları ile suçladı. Detaylar haberimizde...

Koranavirüs salgını nedeni ile herkes eve kapanırken Büyükada sakinleri tecrit döneminde büyük bir şok yaşadı.



Büyükada'da bulunan villasına yaptırmış olduğu tadilatlar ile tepki çeken Sinan Çetin'in bu sefer de vatandaşın evden çıkmamasını fırsat bilerek ortak kullanım yolunu duvar örerek kapattığı iddia edildi.



DENİZE SIFIR VİLLASI DAHA ÖNCEDE TADİLAT ÇALIŞMALARI İLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ



Sinan Çetin'in Büyükada'da satın almış olduğu denize sıfır konumda bulunan villası daha önce de ünlü ismin yaptırmış olduğu tadilat çalışmaları ile gündeme gelmişti.



Bölge halkı ve basını tarafından takip altına alınan tadilat çalışmalarında imar usulsüzlüğü yapıldığı iddia edilmiş, kayıkhane olarak ayrılan 20 metrekarelik alanın sauna, yüzme havuzu ve tuvalet alanı olarak tadilat edilerek 90 metrekarelik yaşam alanı oluşturulması nedeni ile tepki gösterilmişti.



Mahalle sakinleri bu yolu kendilerinin de kullandıklarını belirterek Sinan Çetin'e tepki gösterirken “Herkesin evde olmasını fırsat bilip yıllardır kullandığımız yolu bir günde kapatmış. Bu duvarla evinin önündeki sahili de özelleştirmiş oluyor. Oysa biz orayı kullanıyorduk. Bu yaptığı hukuka aykırı. O duvarı kaldırtmak için her yolu deneyeceğiz" diyerek yönetmene karşı dava açacaklarını dile getirdi.



Emlak365.com



Gündem Haberleri