Siyaset Kulislerine Bomba Gibi Düşen İddia: AK Parti'nin 2024 Seçimlerindeki Belediye Başkanı Adayı Kim Olacak?

Türkiye 2023 genel seçimlerine doğru büyük bir hızla ilerlerken 2024 yerel seçimleri için siyaset kulislerine bomba gibi bir iddia atıldı. AK Parti'nin İBB Başkan Adayı kim, hangi bakan aday olacak?

Son dönemde Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu arasında geçen sert diyalogları konuşuyordu. Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek Ak Parti'nin etkili bir ismine dayandırdığı haberi ile siyaset kulislerini fena salladı.

2024 Yerel Seçimleri için AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı 'nın ismini sızdıran Deniz Zeyrek bomba bir ismi öne sürdü. Zeyrek haberinde son dönemde yaşanan gelişmelerin de bu iddiayı desteklediğini dile getirdi. Peki, AK Parti'nin İBB Başkan adayı kim?

AK PARTİ'NİN 2024 YEREL SEÇİMLERİNDEKİ İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

Deniz Zeyrek, AK Partili bir isme dayandırdığı haberinde "AK Parti'nin etkili bir ismine ‘Neden hep İstanbul'u konuşuyor? Sayın Bakan birilerinden rol mü çalıyor’ diye sordum. Cevabı aynen şöyle oldu: ‘2024 Yerel Seçimlerinde İstanbul'a aday olmak istiyor olabilir.’ AK Parti'nin, ilk seçimlerde Cumhurbaşkanlığı'nı ve TBMM çoğunluğunu kaybetmesi halinde yerel yönetimleri yeniden kazanmaya odaklanacağını düşününce kendisine hak verdim" diyerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun İBB Başkan Adayı olacağını iddia etti.

AK PARTİ 2023 SEÇİMLERİ SONRASINA MI HAZIRLANIYOR?

2023 senesinde yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'nin son anket sonuçları ile beraber TBMM'de çoğunluğu kaybetme ihtimaline karşı hazırlık yaptığını iddia eden Deniz Zeyrek, bu nedenle AK Parti'nin yeniden yerel yönetimlere yöneleceğini iddia etti. Karaismailoğlu'nun karşısındaki en önemli adayın ise Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu olduğu belirtiliyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri