Şoförü Yumruklayan Saldırganın Polise Verdiği İfade Kamuoyuna Yansıdı

İzmit'te yaşanan olay gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir şahsın babası yaşındaki otobüs şoförüne saldırısı görenlerin adeta kanını dondurdu. O saldırganın yakalanarak götürüldüğü emniyette polise verdiği ifade kamuoyuna yansıdı. Şoförü gideceği yere götürmediği için dövmüş.

Geçtiğimiz günlerde İzmit'te yaşanan olay gören herkesi dehşete düşürdü. Bir şahıs yaşça kendisinden büyük bir otobüs şoförünü acımasızca dövmüş ve talihsiz adamı hastanelik etmişti. O saldırganın yakalanarak götürüldüğü emniyette polise verdiği ifade kamuoyuna yansıdı. 

İzmit'te araçta bulunan kamera tarafından an be an kaydedilen görüntüler haber bültenlerine dahi konu oldu. Tartıştığı otobüs şoförüne saldıran bir şahıs, yaşlı adamın kanlar içinde kalarak hastaneye kaldırılmasına neden oldu. O şahıs polis tarafından yakalandı ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

Otobüs Şoförünü Acımasızca Yumrukladı

İzmit'te otobüs durağında bekleyen bir şahıs, gelen halk otobüsü şoförüyle önce tartışmaya başladı. Çevredekilerin araya girme çabalarına rağmen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şoförle tartışan şahıs aşırı sinirlendi ve talihsiz adama defalarca yumruk attı. Kanlar içinde kalan şoförü yine otobüs durağında bekleyen diğer yolcular kurtardı.

Saldırgandan korunmak isteyen şoför, otobüsün kapısını kapatmasına rağmen saldırgan içeri girmeyi başardı. Kapının kapalı olmasından ötürü çevredekiler bir süre otobüse giremedi. Bir vatandaşın zorla kapıyı açana kadar, saldırgan adam şoförün kanlar içinde kalmasına neden oldu. Zorla otobüsün kapısını açan vatandaş, saldırganı otobüsten indirerek şoförü acımasız saldırıdan kurtardı.

Şoför Hastanelik Oldu

Durakta bekleyen diğer vatandaşların araya girmesiyle uzaklaştırılan saldırgan, bu süre zarfında defalarca şoföre yumruk attı. Talihsiz adam saldırgana karşılık veremedi ve özellikle yüz bölgesi kanlar içinde kaldı. Saldırganın uzaklaştırılmasının ardından çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. 

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yediği yumruklarla kanlar içinde kalan şoförün ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adam tedavi altına alındı. Şoförün saldırıya uğradığı anlar ise otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

Saldırgan olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi. Şoförü hastanelik eden adamın polise verdiği ifade de kamuoyuna yansıdı. Saldırgan adam, şoförün Gültepe'ye gidecek kimse olmadığını, bir kişi için oraya kadar gidemeyeceğini ifade ettiğini söyledi. Bu sebeple çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü dile getirdi.

Gündem Haberleri