Son Dakika 2022 KPSS Lisans sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonucu sorgulama ekranı

2022 KPSS Lisans sınavı sonucu açıklandı. 2022 KPSS-Lisans sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır, ÖSYM KPSS sonuçları sınav sonuç sorgulama ekranı linki!

Milyonlarca adayın ter döktüğü 2022 KPSS Lisans sınavı sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Bir önceki sınavda bazı soruların özel bir yayınevi tarafından yayımlanan sorularla benzerlik gösterdiği iddiaları üzerine yürütülen soruşturmada sınav iptal edilmiş ve ikinci kez tekrarlanmıştı. 

 ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları ilan edildi. 18 Eylül 2022 tarihi itibari ile start alan KPSS oturumları ile adaylar memur olmak için ter dökmüştü. Kamu personeli alımı için şanslarını arttırmak isteyen adaylar en yüksek puanı almak için birbirleri ile yarışırken beklenen kesin sonuçlar ÖSYM tarafından açıklandı. 

2022-KPSS LİSANS SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR, SORGULAMA EKRANI LİNKİ VAR MI?

ÖSYM tarafından bugün ilan edilen kesin sınav sonuçları ile beraber 18 Eylül tarihi itibari ile başlayan 2022 KPSS Lisans süreci de sona ermiş oldu. KPSS oturumlarının ardından sınava giren adayların bekleyişleri bugün itibari lie sona erdi. Sınav sonuçlarını sorgulama isteyen adaylar ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden puanlarını görüntüleyebilecekler. 

Ertelenen KPSS sınavlarının tamamlanmasının ardından ikinci kez yapılan KPSS sınav sonuçları açkılandı. ÖSYM tarafından yapılan resmi duyuru ile  KPSS lisans, ÖABT ve alan bilgisi sınav sonuçları kurumun resmi sitesi üzerinden sorgulanabilecek. 

ÖSYM KPSS LİSANS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ... 

Yukarıda yer alan linki tıkladığınızda gelen sonuç sayfasını seçerek sorgulama yapabilir ve sınav sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz. 

Gündem Haberleri