SON DAKİKA: ABD Başkanı Donald Trump ve Eşi Melania Covid-19 Testi Sonuçları Açıklandı! Trump Corona Oldu

Amerika seçimleri öncesi rakibi Joe Biden ile amansız bir rekabete giren Donald Trump dün danışmanının Covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine karantina altına alınmıştı.

Amerika seçimleri öncesi rakibi Joe Biden ile amansız bir rekabete giren Donald Trump dün danışmanının Covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine karantina altına alınmıştı. Bugün yapılan son dakika açıklaması ile eşi Melania Trump ile Donald Trump'ın da test sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı. Donald Trump corana oldu. Açıklama tüm dünya ülkelerinin basınlarında büyük yankı uyandırdı. Donald Trump kaç yaşında, kronik hastalığı var mı?

ABD teşvik paketi ve seçim çalışmaları tüm dünya tarafından yakından takip ederken dolar kurunun kaderini belirleyecek iki önemli faktörün yanı sıra dünyayı şok edecek bir açıklama daha geldi.



Sıkı koruma önlemleri ve tedbirlere rağmen ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump'ın Covid 19 testlerinin sonucu açıklandı.



ABD BAŞKANI DONALD TRUMP İLE EŞİ MELANİA TRUMP CORONA OLDU!



Yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi rakibi Joe Biden ile amansız bir rekabet içerisine giren ABD Başkanı Donald Trump'ın dün danışmanlarından birinin korana virüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.



Danışmanında korona virüs çıkmasının ardından Başkan Trump ve eşi Melania Trump'ın karantina altında alındığı açıklanmıştı. Bugün sabah saatlerinde yapılan son dakika açıklaması ile Başkan ve eşi Melania Trump'ın test sonuçları ilan edildi.



Hem kendisinin hemde eşinin test sonuçlarının pozitif olduğunu duyuran Başkan Trump'a kısa sürede çok sayıda geçmiş olsun mesajı gönderildi.





DONALD TRUMP VE EŞİ MELANİA TRUMP KAÇ YAŞINDA, KRONİK HASTALIĞI VAR MI?



Korona virüs testi pozitif çıkan başkan Donald Trump'un yaşı da merak konusu oldu. Başkan Trump 14 Haziran 1946 doğumlu. Yani 74 yaşında.



Bu nedenle korona virüs hastalığı için yüksek risk grubu içerisinde yer alıyor.



Eşi Melania Trump ise 50 yaşında ve yüksek risk grubu içesinde bulunmuyor. İki isminde açıklanmış bir kronik hastalığı bulunmuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri