Son Dakika AFAD, Kandilli Deprem Haberi: Bursa'da Deprem Mi Oldu, Kaç Şiddetinde, Merkez Üssü Neresi?

Bursa'da deprem son dakika 2022! Bursa son dakika deprem haberi ile sarsıldı. 22 Mart 2022 Salı Bursa'da deprem mi oldu, depremin şiddeti kaç, depremin merkez üssü neresi, yaralı var mı?

Türkiye 22 Mart 2022 Salı sabahına ne yazık ki yeni bir deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından son dakika haberi olarak yapılan açıklamada Bursa'da deprem olduğu duyuruldu.

Yaşanan deprem sonrası şehirde büyük panik yaşanırken sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda da depremin son derece şiddetli hissedildiği yorumları dikkat çekti. Bursa'da deprem son dakika nerede oldu, kaç şiddetinde oldu, depremin merkez üssü neresi?

BURSA'DA DEPREM SON DAKİKA 2022!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Bursa'da deprem olduğu duyuruldu. Yerin 6,9 km derinliğinde yaşanan depremin büyüklüğü 3,8 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi olarak ilan edildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından ise depremin şiddeti 3,9 olarak açıklandı. Deprem komşu iller tarafından da hissedilirken depremin ardından şehirde kısa süreli panik yaşandı. Saat 07:22 itibari ile meydana gelen depremin ardından sosyal medyada yoğun paylaşımlar yapılırken şehirde yaşayan kişiler depremin şiddeti konusunda yaptıkları yorumlarda çok daha sert bir şekilde hissedildiğini dile getirdiler. Uzmanlar yer kabuğuna yakın bölgede yaşanan depremlerin daha sert ve şiddetli hissedildiğini belirterek depremin şiddeti kadar yer kabuğuna olan yakınlığı ve derinliğinin de önemli olduğunu belirtiliyorlar.

Gündem Haberleri