SON DAKİKA! Akşam Saatlerinde İzmir'de Üst üste İki Deprem Daha

AFAD Başkanlığı tarafından yapılan iki farklı açıklama ile akşam saatlerine İzmir'e üst üste iki farklı deprem meydana geldiği duyuruldu.

AFAD Başkanlığı tarafından yapılan iki farklı açıklama ile akşam saatlerine İzmir'e üst üste iki farklı deprem meydana geldiği duyuruldu. İşte söz konusu depremlere dair resmi açıklamalar.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığıakşam saatlerinde yapmış olduğu iki farklı açıklama ile İzmir'de üst üste iki deprem medyana geldiğini duyurdu. Gün içinde de şiddetli depremlerle sarsılan İzmir'de yaşanan son depremlerin detayları şu şekilde;



İZMİR'DE ÜST ÜSTE İKİ DEPREM



AFAD Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda akşam saattlerinde saat 19.41 sularında bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu depremden yaklaşık 25 30 dakika sonra ise aynı şiddette ikinci bir deprem yaşandı.



Kurum tarafından yapılan açıklamada meydana gelen ilk depremin saat 19.41'de 3.7 şiddetinde olduğu duyuruldu. Bu depremin ardından yaşanan depremde ise 20.18'de 3.8 şiddetinde bir başka deprem meydana geldi.



AFAD'ın Twitter Paylaşımları





AFAD Başkanlığı yaşanan iki depreminde İzmir Karaburun'da meydana geldiğini ilan etti. Birinci deprem yerin yaklaşık 41 km derinliğinde meydana gelirken. İkinci deprem ise yerin yaklaşık 43 km derindiğinde meydana geldi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri