Son Dakika bayramda yüreklere acı düştü! Zeytin Dalı Harekat Bölgesinden şehit haberi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan basın açıklamasına göre Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında bir askerimiz şehit düştü.

Bayramın üçüncü gününde yürekleri yakan bir haber geldi. Suriye'de Zeytin Dalı Harekat Bölgesinden bir askerimizin şehit olduğu duyuruldu. Askerimizin şehit olmasına neden olan teröristlere bir operasyon düzenlendi ve 24 terörist anında etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin açıklamada bulundu.

BAYRAMDA YÜREĞİMİZ YANDI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde bulunan askerlerimize bölgede bulunan hain terörist gruplar tarafından füze saldırısı düzenlendi. Saldırı sonrasında Teğmen Talha Bahadır ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Teğmen Talha Bahadır sağlık ekiplerinin tüm müdahelelerine rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı yaşanan olayın hemen ardından ise belirlenen terör hedeflerinin ateş altına alındığını duyurdu. Bölgede düzenlenen operasyonlar sonrası ise 24 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

MSB basın açıklamasının devamında ise şehit askerimiz için "Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." açıklamasında bulundu.

Gündem Haberleri