Son Dakika! Beklenmedik Yasak Kararı Kabine Sonrası Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı kararlarını açıklamaya başladı. Yasaklar, ekonomi ve güvenlik konuları hakkında alınan kararlar ve Erdoğan'ın son dakika konuşması..

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplanrtısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan kararları açıkladı. Gündem başlıklarının yanında ekonomi ve güvenlik alanları ile ilgili kararların açıklandığı konuşmanın satır başları şu şekilde;

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı konuşmasında açık cezaevlerinde sona eren izin süresine ilişkin kararı açıkladı. Pandemi yasakları kapsamında uygulanan izinlerin 31 Mayıs'ta sona ereceğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sürecin 31 Temmuz'a kadar uzatıldığını açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KABİNE TOPLANTISI KONUŞMASI

Uluslararası gündemle ilgili kritik görüşmeler yaptık. 10 Mayıs'ta Danıştay'amızın kuruluş yıldönümü ve idari yargı günü vesilesiyle adalet teşkilatımızın güzide mensuplarıyla bir araya geldik.

Engelliler Haftası vesilesiyle 12 Mayıs'ta Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın düzenlediği törende engelli gençlerimizde buluştuk.

13 Mayıs'ta Katar Emiri Kardeşim Şeyh Temim ile bir araya gelerek iki ülke ilişkilerini değerlendirdik. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını 14 Mayıs'ta hizmete açtık.

Dünyada 5 tane olan deniz üzerine inşa edilmiş havalimanlarından birini ülkemize kazandırdık. Geçtiğimiz pazartesi günü Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun'u ülkemize ziyareti sebebiyle Külliye'de ağırladık.

Ayrıntılar Geliyor...

Gündem Haberleri