Son dakika Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın içerisinde bulunduğu araç Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl, öldü mü, hayati tehlikesi var mı?

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev tarafından Zengilan Havalimanı açılış töreni için davet edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetinde yer alan AK Parti Genel başkanvekili Binali Yıldırım'ın içerisinde yer aldığı araç Bakü'de trafik kazası geçirdi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın da içerisinde yer aldığı aracın Bakü'de trafik kazası yaptığı haberi son dakika olarak geçildi. 

Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapan araç içerisinden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın yaralı olarak çıkartıldığı, aracı süren kişinin de yaralı olarak araçtan çıkarıldığı ve olay yerinde ilk müdahalelerin yapıldığı açıklandı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ın kontrol amacı ile helikopterle Bakü'de yer alan bir hastaneye götürüldüğü açıklandı. 

BAKÜ'DE TRAFİK KAZASI GEÇİREN BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMU NASIL, HAYATİ TEHLİKESİ VAR MI?

Binali Yıldırım ile Şamil Ayrım hakkında yapılan açıklamada, kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin olay yerinde yapıldı, herhangi bir ciddi durum olmadığı, yine de önlem amaçlı olarak helikopterle Bakü'de yer alan bir hastaneye genel kontrol amacı ile götürüldüğü belirtildi. Ancak gelen ilk haberlere göre her iki ismin de sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Olayın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala'nın da Binali Yıldırım'a eşlik etmek için Bakü'de kaldığı açıklandı. 

Gündem Haberleri