Son Dakika Cem Yılmaz'ın Evinde Yangın Çıktı! İlk Müdahaleyi Kendi Yaptı

Cem Yılmaz'ın İstanbul Beşiktaş'ta yer alan evinde gün içinde yangın çıktı. Evin bodrum katından başlayan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Cem Yılmaz'ın İstanbul Beşiktaş'ta yer alan evinde gün içinde yangın çıktı. Evin bodrum katından başlayan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının neden çıktığı bilinmezken görevlilerin ünlü komedyenin evinde çalışmaları devam ediyor.

CEM YILMAZ YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHALE ETTİ

Ünlü komedyenin Beşiktaş Levent'te bulunan evinin bodrum katında yangın çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangının çıkmasının ardından ilk müdahalenin Cem Yılmaz tarafından yangın söndürme tüpü ile yapıldığı öğrenildi.

Daha sonra hemen görevlilere haber veren Cem Yılmaz'ın evine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler anında müdahale ettiler ve kısa süre içerisinde yangını kontrol altına aldılar. Cem Yılmaz yaşananların hemen ardından kısa bir açıklamada bulundu.

Cem Yılmaz'dan İlk Açıklama

Cem Yılmaz yaşanan yangın olayının ardından itfaiye ekiplerinin çalışmasını dışarıdan izledi. Bu sırada kendisine yöneltilen bir soruya yanıt veren Cem Yılmaz ilk açıklamasında "Bir problem yok. Ciddi bir şey yok. Ustalar çalışıyordu aşağıda. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Gündem Haberleri