Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Seçim Sonuçları ve Mazbata Açıklaması

Memur-Sen Konfederasyonu'nun düzenlediği uluslararası "İşin Geleceği: Tehditler ve Fırsatlar" konferansına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonu'nun düzenlediği uluslararası "İşin Geleceği: Tehditler ve Fırsatlar" konferansına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdroğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu'Rnun mazbatasını almasının ardından ilk kez konu hakkında açıklama yaptı.



İstanbul Seçim Sonuçları Açıklaması!



Memursen tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçim döneminde yaşanan tartışmalar artık sona ermiş artık herkes günlük hayatına yönelmiştir.



Seçim kanunumuz çerçevesinde yapılan hak arama mücadelesi demokrasının gereğidir. Kimse hak arama mücadelesine girdi diye, bu mücadeleyi verenleri hakaretle eleştirme yoluna gidemez. Her türlü siyasi parti geçmişten bugüne bu tür hak arama mücadelesini vermiştir. Olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz? YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra yola devam" dedi.



Erdoğan "Türkiye Demokrasi Zaferi Kazanmıştır"



31 Mart yerel seçimleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yüksek katılım oranına dikkat çekerek bu katılım oranının bile başlı başına Türkiye'de ki demokrasinin gücünü ortaya koyduğunu söyledi.



Amerika'da yapılan seçimlere bile daha az katılım olduğuna dikkat çeken Erdoğan seçimlerin geride kaldığını, Türkiye'nin son 5 yılda 7 kere sandığını gittiğini bunun da ekonomiye ağır bir yük getirdiğini belirterek seçimlerin geride kaldığını ve artık herkesin günlük hayatına dönmesinin zamanı geldiğini dile getirdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri