Son dakika deprem haberi: AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu, Çorum'da deprem mi oldu, Çorum depremi şiddeti kaç?

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken dün İzmir'de meydana gelen depremin ardından bugünde Çorum'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Son derece şiddetli olarak hissedilen deprem büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu. İşte depremin merkez üssü ve şiddeti!

Büyük bir bölümü aktif deprem fay hattı üzerinde yer alan Türkiye'nin pek çok ilinde depremler meydana gelmeye devam ederken yeni bir deprem haberi de Çorum'dan geldi. Çorum'da son derece şiddetli hissedilen ve halkı korku ile paniğe sevk eden deprem meydana geldi. 

Hatırlanacağı üzere Türkiye dün İzmir'de yaşanan 3.9 şiddetindeki depremle sarsılırken bir son dakika deprem haberi de Çorum'dan geldi. Çorum'da meydana gelen depremin şiddeti 4.2 olarak duyurulurken ilk gelen bilgilere göre depremde mal ve can kaybı yaşanmadı. 

SON DAKİKA ÇORUM'DA DEPREM Mİ OLDU, ÇORUM DEPREMİNİN ŞİDDETİ KAÇ?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Çorum'da bu sabah 09:07 sularında bir deprem yaşandığı duyuruldu. Yaşanan depremin şiddeti 4,2 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Çorum Merkez olarak ilan edildi. 

Yerin 5,50 km altında meydana gelen deprem Çorumlular tarafından büyük bir şiddetle hissedilirken depremin uzun sürdüğü, bu nedenle büyük panik ve korku etkisi yarattığı belirtiliyor. Deprem kameralara da yansırken vatandaşların panikle ev ve işyerlerinden çıktıkları görüntüler de yaşanan korku gözler önüne serildi. AFAD tarafından yapılan ilk açıklamalara göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 

Gündem Haberleri