Son dakika deprem haberi: AFAD ve Kandilli Rasathanesi peş peşe duyurdu, Muğla Datça'da 5.3 şiddetinde deprem oldu!

AFAD son dakika deprem haberi verdi, Muğla Datça ilçesinde de hissedilen şiddetli deprem yaşandığı duyuruldu. Muğla'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu, nerede oldu?

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken bu depremlerden biri de Muğla'nın Datça ilçesinde yaşandı. Yaşanan depremin şiddeti nedeniyle büyük panik ve korku yaşanırken AFAD deprem sonrasında da bilgilendirmede bulundu. 

Son dönemde peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ederken bunlardan biri de bir süredir fay hareketliliği yaşanan Muğla'da meydana geldi. Peş peşe gelen depremlerle endişenin arttığı bölgede bu sabah yine şiddetli bir deprem yaşanırken depremin ardından vatandaşların büyük panik ve korku yaşadığı anlarda kameralara yansıdı. 

AFAD SON DAKİKA DEPREM HABERİ: MUĞLA'DA BU SABAH, BUGÜN DEPREM Mİ OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Akdeniz'de Muğla Datça ilçesi açıklarında saat 07:13 itibari ile 5,3 büyüklüğünden son derece şiddetli bir deprem yaşandığı ilan edildi. 

Deprem sonrası yapılan ikinci paylaşımda ise AFAD gelişmeleri an itibari ile takip ettiklerini belirterek "Geçmiş olsun Muğla. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" diyerek olumsuz bir haber bulunmadığını duyurdu. Sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Muğlalılar ise şiddetli deprem nedeniyle yaşadıkları korku ve paniği dile getirdiler. 

Gündem Haberleri