Son Dakika Deprem Haberi! İzmir'de Akşam Saatlerinde 4.0 Şiddetinde Deprem

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında İzmir'de akşam saatlerinde deprem meydana geldiği duyuruldu.

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında İzmir'de akşam saatlerinde deprem meydana geldiği duyuruldu. AFAD açıklamasında depremin merkez üssünü İzmir'in Seferihisar ilçesi olarak açıkladı.

İzmir'de akşam saatlerinde şiddetli bir deprem yaşandı. AFAD tarafından yapılan ilk açıklamada depremin merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olarak açıklanırken depremin şiddeti 4.0 olarak ilan edildi. İşte AFAD tarafından yapılan ilk açıklama detayları.



İZMİR'DE AKŞAM SAATLERİNDE ŞİDDETLİ DEPREM



İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hem resmi internet sitesi üzerinden hemde sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım ile depreme dair bilgi verdi.



Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan AFAD Başkanlığı depreme dair "Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 20.20'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." açıklamasında bulundu.





Bölgeden alınan ilk bilgilerde ise söz konusu depremin kentin birçok noktasından hissedildiği yönünde. Depremin bölgede olan etkisine dair AFAD bir paylaşımda daha bulunarak "Geçmiş olsun İzmir. Seferihisar açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadelerini kullandı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri