Son Dakika Deprem Haberi: Kandilli Rasathanesi ve AFAD Açıkladı, Deprem Fırtınası Sürüyor, Denizli Pamukkale Yine Depremle Sarsıldı!

Türkiye peş peşe gelen deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son depremler de AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklandı.

Türkiye peş peşe gelen deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son depremler de AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklandı. Hem AFAD hem de Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika deprem açıklaması ile Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yeni bir deprem yaşandığı duyuruldu.

Denizli bir kere daha depremle sarsıldı. Hatırlanacağı üzere 8 Ocak 2021 tarihinde şehir adeta deprem fırtınası yaşamış, 1 saat içerisinde üst üste yaşanan 3 deprem ile büyük korku ve panik yaşanmıştı.



Bugün yapılan son dakika açıklaması ile şehirde yeni bir depremin daha yaşandığı açıklandı. Adeta deprem fırtınası yaşanan şehirde yaşanan depremin şiddetinin çok yüksek olmamasına rağmen üst üste yaşanan depremlerin etkisi ile büyük bir panik ve endişe dalgası yaşandı.



AFAD SON DAKİKA DEPREM HABERİ: DENİZLİ PAMUKKALE 4 ŞİDDETİNDE DEPREMLE SARSILDI!



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan açıklama ile şehirde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldiği duyuruldu.



Yapılan açıklamada "#DEPREM: Denizli'nin Pamukkale ilçesinde saat 09.30'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verilirken deprem ile ilgili henüz olumsuz bir bilginin ulaşmadığı ilan edildi.





AFAD VE KANDİLLİ YİNE ANLAŞAMADI!



Yaşanan depremin ardından AFAD depremin şiddetini 4.0 merkez üssünü ise Pamukkale olarak duyurdu.





Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Denizli'nin Karateke Honaz ilçesi olarak duyururken depremin şiddetini ise 3.9 olarak verdi.



Yine açıklanan verilerde derinlik rakamlarında da büyük bir fark oluştu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi yaşanan bu deprem ile de yine farklı verileri kamuoyuna açıklamış oldu. Depremin ardından herhangi bir olumsuz haber ise gelmedi.



Bir kez daha geçmiş olsun Denizli...



Emlak365.com

Gündem Haberleri