Son Dakika Deprem Haberi: Siirt'te Şiddetli Deprem Büyük Korku ve Panik Yarattı! Diyarbakır ve Şanlıurfa Sallandı

Türkiye henüz İzmir depreminin şokunu üzerinden atamadan bir son dakika deprem haberi de Siirt'ten geldi.

Türkiye henüz İzmir depreminin şokunu üzerinden atamadan bir son dakika deprem haberi de Siirt'ten geldi. Uzmanların sık sık dikkat çektiği fay hattında meydana gelen depremi AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika haberi olarak geçti. Yaşanan deprem şehirde büyük bir panik yaşanmasına neden oldu. Siirt'te deprem mi oldu, Siirt depremi şiddeti kaç, merkez üssü neresi, deprem kaç şiddetinde?

Türkiye henüz İzmir depreminin şokunu üzerinden atamadan bir son dakika deprem haberi de Siirt'ten geldi. Uzmanların sık sık dikkat çektiği fay hattında meydana gelen depremi AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika haberi olarak geçti.



SİİRT'TE DEPREM Mİ OLDU, SON DAKİKA SİİRT DEPREMİ ŞİDDETİ KAÇ, MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada "#DEPREM: Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verildi.



Yaşanan depremin şiddeti 5 olarak açıklanırken depremin merkez üssü ise Siirt'in Kurtalan ilçesi olarak açıklandı. Deprem tam olarak 08:45 itibari ile yaşandı. Deprem sonrası Siirtliler büyük bir panik yaşarken yaşanan depremin çok şiddetli hissedildiği ifadelerine yer verildi.





Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda depremin Diyarbakır ve Şanlıurfa'da da şiddetli bir şekilde hissedildiği belirtiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri