Son Dakika Deprem Haberi: Van'ın Ardından Bu Sefer Elazığ Sivrice Sallandı!

Elazığ yeni bir depremle daha sarsıldı. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Elazığ merkezli yeni bir deprem meydana geldi.

Elazığ yeni bir depremle daha sarsıldı. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Elazığ merkezli yeni bir deprem meydana geldi.

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Elazığ'da deprem meydana geldiği ilan edildi.

AFAD AÇIKLADI: ELAZIĞ'DA DEPREM Mİ OLDU?

Bugün saat 07:32 sularında Van'da yaşanan 4.4 şiddetinde ki depremin ardından yeni bir deprem haberi daha geldi.

AFAD deprem dairesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Van'ın Başkale ilçesinde meydana gelen depremin ardından bu seferde Elazığ sallandı. Deprem hakkında son dakika duyurusu yayımlayan T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) "Geçmiş olsun Elazığ. Sivrice ilçesinde meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada "Geçmiş olsun Elazığ. Sivrice ilçesinde meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadeleri ile korkutucu bir durum meydana gelmediği ilan edildi. Depremin ardından Elazığ'da yaşayan kişiler sosyal medyada yapmış oldukları paylaşımlarda depremin kısa sürdüğünü ancak çok şiddetli bir sarsıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Gündem Haberleri