Son Dakika Deprem Haberi: Yunanistan'da İzmir'de de Hissedilen Şiddetli Deprem!

Türkiye yaşanan depremlerle sarsılmaya devam ederken bir son dakika deprem haberi de Yunanistan'dan geldi.

Türkiye yaşanan depremlerle sarsılmaya devam ederken bir son dakika deprem haberi de Yunanistan'dan geldi. Yunanistan'da yaşanan şiddetli deprem sonrasında ülkede büyük panik yaşanırken depremin İzmir'de de hissedildiği açıklandı.

YUNANİSTAN LARİSA AÇIKLARINDA 6.2 ŞİDDETİNDE DEPREM YAŞANDI!

Komşu Yunanistan'da yaşanan deprem bazı kaynaklarda 6.9 şiddetinde deprem yaşandığı açıklanırken AFAD tarafından yapılan açıklamada ise depremin şiddeti 6.2 olarak açıklandı. Yunanistan'da son 72 saat içerisinde 4 depremin meydana geldiği belirlenirken depremin özellikle de Atina'da büyük panik yaşandığı depremin Makedonya, Bulgaristan gibi komşu ülkelerde de hissedildiği belirtildi.



Deprem yerin 3,08 km altında gerçekleştiği belirtilirken Orta Yunanistan bölgesinde yaşanan depremin ardından vatandaşların büyük panik yaşandığı belirtilirken Atina hükümeti tarafından depremin şiddetinin 6.4 olduğu ilan edildi. Bazı köylerde yıkılan evler olduğu bilgisine yer verilirken Atina ve Selanik'te de hissedilen depremin ardından merkez üssü olan bölgeye doğru ekiplerin hareket ettiği, yıkılan evlerin olduğu bilgisine verilirken köylerde eski evlerin olduğu bu nedenle yıkımın boyutlarının fazla olabileceği bilgisine yer verildi. Düz bir ovalık alanda kurulu bulunan Larisa köyünde ekiplerin teknik denetimleri sonrasında ilk bilgilerin kamuoyuna açıklanacağı ilan edildi.

Gündem Haberleri