Son dakika! Düzce'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından verilen son dakika bilgisine göre Düzce'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Son dakika haberine göre, Düzce’de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bolu, Sakarya ve Zonguldak gibi illerde de hissedildi.

Düzce’de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Edinilen son dakika bilgisine göre Düzce’de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Düzce’de saat 22.49’da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin şiddeti Bolu, Sakarya ve Zonguldak gibi illerde de hissedildi.

AFAD’dan deprem açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

‘’ Deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz ‘’ denildi.

Düzce’de meydana gelen deprem çevre illerden de hissedilirken, kentte yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Deprem sonrasında can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar bulunmazken, ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada, depremin Düzce Sarıçökek – Kaynaşlı bölgesinde saat 22.49’da meydana geldiği, büyüklüğünün 4.2 ve derinliğinin 4.4 km olduğu bilgisi kaydedildi.

Bolu Belediye Başkanı açıklama yaptı

Düzce’de meydana gelen deprem Bolu’da da hissedildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’ Bolu’da da oldukça hissedilen Düzce Kaynaşlı merkezli 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Çok şükür herhangi bir kayıp yaşamadık. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ‘’ dedi.

Gündem Haberleri