Son Dakika! Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Almaya YSK'ya Gidiyor

YSK tarafından Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almak üzere çağrıldığı açıklandı. Detaylar haberimizde...

YSK tarafından Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almak üzere çağrıldığı açıklandı. Detaylar haberimizde...

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almak üzere İstanbul İl Seçim Kurulu'na çağrıldığını açıkladı.



Maltepe Seçim Sonuçları Tamamlanmıştı



Dün yapılan itirazlar ve YSK tarafından alınan kararların ardından Maltepe'de itiraz edilen sandıkların sayımlarına devam edilmişti.



Yapılan sayımların ardından Türkan Saylan Kültür Merkezinde bulunan tüm oylar sayılmış ve bugün birleştirme tutanağı il seçim kuruluna gönderilmişti.



YSK İl Seçim Kurulu Ekrem İmamoğlu'nu Çağırdı



CHP kanadından yapılan açıklama ile beraber Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almak üzere seçim kuruluna davet edildiği iddia edildi.



Hatırlanacağı üzere AK Parti dün yaptığı olağanüstü itirazın ardından YSK'ya başvuruda bulunarak seçim sonuçları belli olsa dahi olağanüstü itiraz sonuçlanmadan Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmemesi talebi ile başvuruda bulunmuştu.



Ekrem İmamoğlu'nun seçim kuruluna gideceğinin açıklanmasının ardından kısa sürede CHP destekçileri il seçim kurulu önünde toplanmaya başladı.



Ekrem İmamoğlu'nun da seçim kuruluna doğru yola çıktığı ve mazbatasını alacağı belirtiliyor.



YSK tarafından bu durumda ilk olarak AK Parti tarafından yapılan itirazın reddedilmesi ardından da mazbata töreninin yapılması bekleniyor.



Detaylar geliyor...



Emlak365.com



Gündem Haberleri