SON DAKİKA: Emlak Katılım Bankası Personel Alımı Temmuz 2022 ile İş Başvurusu Başladı!

Uzun süre atıl durumda kaldıktan sonra tekrar faaliyete alınan Emlak Katılım Bankası insan kaynakları personel alımı için yeni ilanları yayımladı. Emlak Katılım Bankası iş başvurusu yapılan pozisyonlar hangileri?

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alırken alınan karar ile atıl duruma geçirilen Emlak Bankası AK Parti tarafından, birinci 100 günlük eylem planı kapsamında yeniden faaliyete geçirilme planına dahil edilmişti. Yapılan yasal düzenleme ile katılım bankası statüsüne geçirilen bankanın ismi Emlak Katılım Bankası olarak değiştirilmişti. 

Emlak Katılım Bankası personel alımı için yeni duyurularını yayımladı. Emlak Katılım Bankası insan kaynakları tarafından yayımlanan Temmuz 2022 ilanları ile pek çok pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edilirken aynı zamanda engelli personel istihdamı için de başvurular başladı. Emlak Katılım Bankası personel alımı hangi şehirlerde, ne zaman, başvuru şartları neler?

EMLAK KATILIM BANKASI İNSAN KAYNAKLARI PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen kişilere yönelik olarak Emlak Katılım Bankası insan kaynakları tarafından yeni iş ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında pek çok pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

Emlak Katılım Bankası insan kaynakları tarafından yayımlanan iş ilanları arasında; 

BT Sistem Uzmanı / Kıdemli Uzmanı

BT Temel Bankacılık Uygulamaları Analist

Android Mobil Uygulama Geliştirme

BT Temel Bankacılık Uygulamaları Yazılım

Full Stack Developer

Mobil Uygulama Analisti

BT Çağrı Merkezi Yazılım Uzmanı 

BT Yönetişim

BT Nakit Yönetimi Uygulamaları / Yazılım Uzman Yardımcısı

BT Finansal Uygulamalar Yazılım

Siber Olay Yönetimi

BT Finansal Uygulamalar Analist

Bilgi Güvenliği

Çağrı Merkezi Analisti

BT Güvenlik Yönetimi

Güvenlik Testleri Yönetimi - İş İlanı gibi çok sayıda pozisyon yer aldı. 

 

EMLAK KATILIM BANKASI İŞ BAŞVURUSU, NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Açık olan pozisyonlar için Emlak Katılım Bankası insan kaynakları iş ilanlarını resmi kariyer sitesi üzerinden yayımlamaktadır. Emlak Katılım Bankası "Kariyer Emlak Katılım Com Tr" internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar için iş başvurusu yine aynı site üzerinden yapılmaktadır. 

Gündem Haberleri