Son dakika Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ölüm nedeni hastalığı neydi kaç yaşında vefat etti?

Türk televizyon tarihinin en önemli sunucuları ve habercileri arasında yer alan Halit Kıvanç hayatını kaybetti. Peki, Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, Halit Kıvanç kimdir, nereli?

Türkiye'nin yaşayan efsaneleri arasında yer alan ve en çok sevilen isimlerinden biri olan Halit Kıvanç hayatını kaybetti. Acı haberi sevilen sunucunun oğlu Ümit Kıvanç duyurdu. Ümit Kıvanç yaptığı açıklamasında babasının hayatını kaybettiğini duyurdu. 

HALİT KIVANÇ'IN CENAZESİ NE ZAMAN, CENAZE TÖRENİ NEREDE, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Ümit Kıvanç sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında "Halit Kıvanç'ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27'si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." diyerek cenaze töreninin yeri ve saatini açıkladı. 

Cenaze töreni 27 Ekim Perşembe günü öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içerisinde yer alan camiden kaldırılacak. Yine cenaze Zincirlikuyu'da defnedilecek. 

HALİT KIVANÇ NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM NEDENİ NE, KAÇ YAŞINDAYDI?

Halit Kıvanç'ın ölüm nedeni henüz açıklanmazken 1925 doğumlu olan ünlü sunucu 97 yaşında hayatını kaybetti. 

HALİT KIVANÇ KİMDİR, NERELİ?

1925 İstanbul doğumludur. 

Türkiye'nin en uzun süre sunuculuk yapan isimleri arasında yer almaktadır. 

1955 senesinde Bülbin Hanım ile evlenmiş olup Yazar ve müzisyen Ümit Kıvanç, Halit Kıvanç'ın oğludur.

Pertevniyal Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiş, 3 aylık hakimlik kariyerinden sonra tercihini televizyondan yana kullanmıştır. 

Gündem Haberleri