Son Dakika: İstanbul Bahçelievler'de 14 Katlı Binada Patlama!

İstanbul'a bağlı olan Bahçelievler'de Basın Sitesi Mahallesi 'nde 14 katlı bir binanın 6.

İstanbul'a bağlı olan Bahçelievler'de Basın Sitesi Mahallesi 'nde 14 katlı bir binanın 6. katında ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı büyük bir patlama yaşandı. Yaşanan şiddetli patlama sonrasında büyük panik yaşanırken olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

İstanbul'da şiddetli bir patlama meydana geldi. Gelen ilk bilgilere göre İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yer alan 14 katlı bir binada son derece büyük bir patlama meydana geldi.



İlk gelen bilgilere göre doğalgaz sızıntısı nedeni ile meydana geldiği belirlenen patlama İstanbul Bahçelievler Basın Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 14 katlı bir binanın 6. katında meydana geldi.



BAHÇELİEVLER BASIN EVLERİ MAHALLESİ PATLAMA HABERİ: 3 KİŞİ YARALANDI!



Büyük bir gürültü ile meydana gelen patlama sonrası binanın 6. katında bulunan daire kullanılamaz hale gelirken olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile daire de mahsur kaldığı belirlenen 3 kişi olay yerinde bulunan ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilmezken olay yeri güvenlik güçleri tarafından çembere alındı.



Güvenlik tedbiri olarak bölgede doğalgaz kesilirken ekiplerin müdahalesi sürüyor. Patlamanın meydana geldiği binada büyük bir yıkım yaşanırken 14 katlı bina kısa sürede güvenlik güçleri tarafından alınan tedbir kararı kapsamında boşaltıldı. Hem patlamanın yaşandığı binada hem de yakın konumda buluanan komşu binalarda camlar kırılırken mahallede de büyük panik yaşandı.



Patlama sesi ile sokağa dökülen vatandaşlar büyük korku yaşarken ekipler diğer binalarda oturan kişilere koronavirüs salgını nedeni ile evlerine dönmeleri konusunda uyarıda bulundu. Patlamanın meydana geldiği 14 katlı binada ekiplerin çalışmaları devam ederken oyal yerine sevk edilen güvenlik ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri